اهمیت ورزش در قرآن
کد خبر: 3654023
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۸

اهمیت ورزش در قرآن

گروه معارف: استاد حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان عنوان کرد: جایز بودن شرط‌‌ بندی در تیراندازی و سوارکاری با اسب یا شتر یا هر حیوان سم‌دار دیگری بر اهمیت ورزش از نگاه اسلام صحه می‌گذارد.

محسن محسنی‌راد، استاد حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از همدان اظهار کرد: سلامت جسمانی و روانی از دید اسلام رابطه کاملا مستقیمی با یکدیگر دارند و روح همواره متاثر از آن بوده، و در این مورد امام علی(ع) می‌فرماید «من تعجب می‌کنم حسود چگونه جسم سالم دارد».
وی در ادامه گفت: حتی قرآن که شاید ما انتظار بیان چنین موضوعاتی را در آن نداشته باشیم، بر این موضوع اشاره دارد؛ زمانی که حضرت شعیب(ع) با دختران خود بحث ازدواج را مطرح کردند حضرت موسی(ع) به دلیل قدرت و نیرویی که داشتند به ایشان معرفی شدند.
وی ادامه داد: در قرآن کریم به تنومندی حضرت موسی(ع) اشاره شده است که در جنگ با قبایل سبطیان و قبطیان با مشتی بر آنان پیروز گشت.
محسنی‌راد با اشاره به اهمیت ورزش در منظر اسلام، تصریح کرد: جایز بودن شرط‌‌بندی در تیراندازی و سوارکاری با اسب یا شتر یا هر حیوان سم‌دار دیگری بر اهمیت ورزش از نگاه اسلام صحه می‌گذارد.
وی افزود: وجود ورزش در عمل و زندگی اهل بیت علیهم السلام نیز گویای ارزش آن است؛ چراکه پیامبر اکرم(ص) در بسیاری از مسابقات ورزشی شرکت می‌کردند و یا داور مسابقه بودند و حضرت علی(ع) که در مسابقات کشتی خود شرکت می‌کردند.
استاد حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خاطرنشان کرد: یکی از علت‌های اصلی از هم گسیختگی و آشفتگی افکار انسان ضعف بنیه جسمی است، طبیعتا جسم‌های ضعیف بخاطر کمبودها و خستگی‌های ناشی از ضعف، افکاری آشفته دارند و قطعا این از هم گسیختگی روی اراده و اعتمادبه‌نفس انسان تاثیر منفی دارد اگر بدن‌ها نیروی لازم را داشته باشند این آشفتگی‌ها تبدیل به نظم فکری و ثبات شخصیتی می‌شوند.
محسنی راد بیان کرد: فعالیت‌های انجام شده در زمینه ورزش ایده‌آل نبوده و افکار مسئولان کشور با ورزش فاصله زیادی دارد.
وی در پایان افزود: مبنای هر موفقیتی تفکر، تخیل(پردازش آن در خیال)، عزم و تصمیم‌گیری است، پس اصول اصلی هرکاری تفکر است، با تفکرات بیمار موفقیت چیزی غیرممکن است و قطعا تفکر سالم در بدن سالم است.
captcha