جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی؛ میزبان کارگاه آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت
کد خبر: 3830168
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۵

جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی؛ میزبان کارگاه آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

گروه اجتماعی ــ مدیر آموزش، پژوهش‌های توسعه‌ای و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان‌شمالی، گفت: باید آموزش‎های لازم برای یادگیری سامانه ستاد به صورت شبکه‌ای ارائه شود تا با توانمندسازی، نیاز همه عوامل اجرایی در این راستا مرتفع شود.

لزوم ارائه آموزش‌های شبکه‌ای سامانه «ستاد» در راستای توانمندسازی نیروی انسانی

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، عیسی نورالهی، مدیر آموزش، پژوهش‌های توسعه‌ای و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، امروز پنجم مرداد ماه در آئین افتتاحیه کارگاه منطقه‌ای «آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت» که به همت جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی در حال برگزاری است، اظهار کرد: در راستای توانمندسازی کارکنان، مباحث مربوط به آموزش یک تکلیف برای دستگاه‌های اجرایی است.

وی ادامه داد: نیروی انسانی یکی از سرمایه‌های اصلی و اساسی دستگاه اجرایی بوده در این راستا توانمندسازی این قشر برای سازمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

نوراللهی افزود: با توجه به راه اندازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و لزوم تربیت نیروهای متخصصبرای استفاده از این مهم، برپایی دوره آموزشی با مشارکت جهاددانشگاهی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه این سامانه، دریافت خدمات دولت را تسهیل می‌کند، ادامه داد: ایجاد فضای رقابتی در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سلامت نظام اداری در دستگاه‌ها، امکان دسترسی گسترده و آسان تامین کنندگان به معاملات از مزایای این سامانه است.

نورالهی با تأکید بر لزوم تداوم آموزش‌ها به منظور بهره‌مندی همه عوامل دخیل در حوزه مالی ادارات، یادآورشد: امیدواریم این آموزش‌ها به صورت شبکه‌ای برپا شود تا نیاز به آموزش همه عوامل اجرایی مرتفع شود.

وی بیان کرد: در کارگروه آموزش و پژوهش استان در نظر داریم تا از ظرفیت جهاددانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها به منظور ارائه آموزش‌های لازم در حوزه‌های مختلف و انتقال تجربیات برای سال جاری بهرمند شویم.

مجتبی مروتی، مسئول سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در خراسان‌شمالی نیز در این جلسه اظهارکرد: سامانه تدارکات یک سیستم جامع به منظور انجام معاملات دستگاه‌های اجرایی در یک بستر الکترونیکی بوده و به دستگاه‌های اجرایی این توانایی را می‌دهد که تمام مراحل معامله از زمان ثبت درخواست تا تبادل وجه را برای دستگاه‌ها و در یک سیستم یکپارچه و استاندارد، منطبق با کلیه قوانین و مصوبات را انجام دهند.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی موظف به استفاده از این سامانه در یک بستر امن و استاندارد برای امور معاملاتی خود هستند، گفت: شفافیت کامل، توسعه عدالت در جامعه، کاهش هزینه و زمان، کنترل معاملات و مدیریت گردش مالی از مزایای بکارگیری این سامانه است.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی نیز گفت: ارتقاء كيفيت در خدمات، محصولات، ابداع و نوآوري در گرو آموزش‌های تخصصی است.

محسن رحمانی در این خصوص اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی توسعه ای و تسهیلگر در کشور ایفای نقش دارد و آموزش های تخصصی و تخصصی پیشرفته به عنوان یکی از اهداف و برنامه های اصلی و به‌عنوان مکمل فعالیت‌های پژوهشی و فناوری، فرهنگی و اشتغال در این نهاد محسوب می‌شود.

وی افزود: جهاددانشگاهی با مطالعه و بررسی دقیق نیازهای آموزشی در جامعه و طراحی و اجرای با کیفیت دوره‌های تخصصی بدنبال ارتقاء سطح دانش، بینش، افزایش کارایی و بهره وری و پرورش نیروی متخصص، خلاق، کارآمد در سطح کشور است.

رحمانی ادامه داد: این نهاد با تدوین و اجرای بیش از ۷۰۰ عنوان دوره آموزشی تخصصی پیشرفته و گستردگی بیش از ۱۴۰ مرکز آموزشی در استان‌های کشور با ظرفیت بالغ بر 500 هزار فراگیر در سال، از جمله ظرفیت‌های آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته فعال و موثر در کشور است.

وی گفت: استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی و انقلابی در ارائه آموزش‌های تخصصی فرصتی مغتنم برای تمامی سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی، صنایع، دانشجویان و دانش آموختگان در استان محسوب می شود.

وی افزود: با توجه به ضرورت موضوع و لزوم برنامه ریزی در برگزاری دوره های تخصصی و تخصصی پیشرفته، این مهم یکی از شاخص‌های موثر در ارتقای ارائه خدمات، تولید و اشتغال پایدار در استان است.

کارگاه منطقه‌ای آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به میزبانی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، امروز آغاز به کار کرده است و تا هفتم مردادماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام

captcha