رسانه‌ها خاستگاه مطالبات جامعه و مردم هستند
کد خبر: 3834750
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱

رسانه‌ها خاستگاه مطالبات جامعه و مردم هستند

گروه اجتماعی ــ مدیر مخابرات منطقه کردستان در رابطه با نقش رسانه در اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی جامعه و به‌روزرسانی عملکرد مدیران گفت: رسانه‌ها به‌عنوان نماینده افکار عمومی خاستگاه نیازهای جامعه و مردم هستند.

به گزارش ایکنا از کردستان، آزاد حکمت، مدیر مخابرات منطقه کردستان در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که دیروز، 22 مردادماه در شرکت مخابرات استان برگزار شد، اظهار کرد: خبرنگاران نقش رابط دو طرفه بین مردم و سازمان را دارند و پل ارتباطی کامل بین مردم و سازمان هستند.

وی با اشاره به اینکه دسترسی به تمام اطلاعات جامعه کار دشواری است، افزود: رسانه‌ها به‌عنوان نماینده افکار عمومی خاستگاه نیازها، مطالبات جامعه و مردم هستند و مسئولان می‌توانند از طریق رسانه به‌روزترین اطلاعات خود را در جامعه منتشر کنند.

حکمت بیان کرد: با وجود کمبود منابعی که در چند سال اخیر دامنگیر شرکت مخابرات شده است و علیرغم تمام کمبودها هیچگاه خدمات خود را به مردم کاهش نداده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۸۰ روستای استان از اینترنت پرسرعت مخابرات بهره‌مند شدند در حالیکه در ابتدای دولت تدبیر و امید فقط ۹ روستا از این امکانات برخوردار بودند، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۹ هزار مشترک روستایی از اینترنت پرسرعت مخابرات (ADSL) استان برخوردار شده‌اند و توسعه آن در دستور کار است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، به ضعف سایت‌های WLL (بی‌سیم روستایی) در بحث نبود دیتا و کیفیت پایین اشاره کرد و یادآور شد: در مدت ۱۰ روز ۳۱۲ سایت روی سایت‌های همراه اول برگردان شد و تقریباً اکنون چیزی به نام سایت بی‌سیم روستایی نداریم و مشترکان می‌توانند در حوزه دیتا از تعرفه تلفن ثابت استفاده کنند.

وی با بیان اینکه واگذاری خط‌ های تلفن ثابت جدید در استان بر بستر فیبرنوری خواهد بود، افزود: ۲ مزیت اصلی FTTH ظرفیت و سرعت تقریباً نامحدود است و تاکنون چهار هزار و ۶۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری اجرا شده و برنامه‌های بزرگی نیز از جمله در روستاها در دست اجراست.

حکمت از واگذاری سرویس جدید VDSL روی کابل مسی با پهنای باند گسترده نیز خبر داد و بیان کرد: این سرویس در حال حاضر در سنندج در حال انجام است و برنامه‌ریزی برای دیگر شهرهای استان نیز وجود دارد که کمترین سرعت اینترنت بر این بستر ۲۵ تا ۵۰ مگابایت است.

وی عنوان کرد: تمام شهرهای استان از نسل سه و چهار اینترنت تلفن همراه و حدود ۱۹ روستا نیز از تکنولوژی ۳G و ۴G بهره‌مند هستند ضمن اینکه ارتقای فناوری ارتباطات در روستاهای استان نیز در دست اجراست.

مدیر مخابرات منطقه کردستان تأکید کرد: در حوزه دیتا در بحث توسعه و افزایش کیفیت کارهای خوبی شده در حالیکه تا پایان سال ۹۲، ۸۴ کافو نوری نصب شده بود اکنون به ۲۱۳ مورد افزلیش یافته، همچنین ۹۲ هزار و ۲۰۰ خط اینترنت پرسرعت واگذار شده است.

حکمت حجم مصرف اینترنت روزانه استان را ۵۰ ترابایت اعلام کرد و یادآور شد: پهنای باند در نقاط روستایی در حال افزایش است و ضریب نفوذ همراه اول نیز در سال جاری به ۱۱۴ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام

captcha