ادبیات پایداری؛ محوری‌ترین بخش فعالیت حوزه هنری
کد خبر: 3864172
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴

ادبیات پایداری؛ محوری‌ترین بخش فعالیت حوزه هنری

گروه فرهنگی ــ مدیر طرح و برنامه حوزه هنری استان کردستان گفت: با توجه به سیاست‌های ابلاغی، ادبیات پایداری محوری‌ترین بخش فعالیت حوزه هنری در کشور محسوب شده است و بر این اساس از طرح‌ها و آثار مرتبط با ادبیات پایداری به‌صورت ویژه حمایت می‌گیرد.

به گزارش ایکنا از کردستان، ایرج کاکی، مدیر طرح و برنامه حوزه هنری استان کردستان، امروز، 24 آذرماه در نشستی با حضور مسئولان حوزه هنری استان و جمعی از نویسندگان و هنرمندان حوزه فرهنگ و مطالعات پایداری کارگروه ادبیات پایداری حوزه هنری بیجار، اظهار کرد: کارگروه ادبیات پایداری حوزه هنری شهرستان بیجار با تأکید بر تولید آثار با محوریت خاطرات انقلابیون و رزمندگان دوران دفاع مقدس فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: بر اساس سیاست‌های ابلاغی، ادبیات پایداری محوری‌ترین بخش فعالیت حوزه هنری در کشور محسوب شده و بر این اساس از طرح‌ها و آثار مرتبط با ادبیات پایداری به‌صورت ویژه حمایت می‌گیرد.

مدیر طرح و برنامه حوزه هنری استان کردستان بیان کرد: دفاع از ارزش‌ها و الگوی انقلاب اسلامی فلسفه وجودی حوزه هنری است و بیجار با پیشینه‌ای غنی از ایثار و جانفشانی فرزندان در برابر توطئه‌های داخلی و خارجی از بدو تشکیل انقلاب اسلامی تاکنون مملو از خاطراتی گران سنگ است که باید به‌صورت جد موردتوجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به تأکیدی که رئیس حوزه هنری استان کردستان نسبت به شکل‌گیری روند تولید آثار باکیفیت مرتبط بافرهنگ و مطالعات پایداری در استان و به ویژه شهرستان بیجار به‌عنوان یکی از پایگاه‌های اصلی انقلاب و دفاع مقدس دارند، در راستای به ثمر نشستن برنامه‌های مرتبط به‌صورت کامل در استان حمایت صورت می‌گیرد.

کاکی ذکر کرد: برگزاری منظم کارگاه‌های آموزشی، توجه به کیفیت آثار، کوتاه کردن پروسه‌های مربوط به بررسی آثار و تشکیل منظم جلسات این کارگروه از برنامه‌هایی است که می‌تواند ضمن تقویت توانمندی هنرمندان و ایجاد همدلی روند تولید را نیز تسریع بخشد.

در ادامه شهرام ستاری، کارشناس مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان کردستان، نیز در سخنانی به تشریح برنامه‌ها و اهداف دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری در استان پرداخت و گفت: هم‌اکنون پروژه «نقش و جایگاه بازاریان بیجار در پیروزی انقلاب اسلامی» به پایان رسیده و امیدواریم تا پایان سال تولید و روانه بازار شود.

وی افزود: در کتاب دیگری با عنوان «سرودهای بی تکرار» که نقش انقلاب در خاطرات شاعران انقلاب را بررسی می‌کند بخشی از آن اختصاص به خاطرات شاعران بیجاری دارد که این اثر نیز مراحل نهایی چاپ را پشت سر می‌گذارد و تا پایان سال روانه بازار می‌شود.

بیجار؛ دروازه ایثار و شهادت کردستان

کارشناس مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان کردستان، بیجار را دروازه ایثار و شهادت کردستان عنوان کرد و گفت: تاکنون دو دوره آموزشی در بیجار و زنجان با حضور مسئول دفتر و فرهنگ ادبیات پایداری کشور برگزارشده که از بین شرکت‌کنندگان فعال این دو کارگاه، کارگروه دفار و مطالعات پایداری حوزه هنری بیجار فعالیت خود را از امروز آغاز کرده و امیدواریم شکل‌گیری این کارگروه بتواند درروند تسریع در پروژه‌های مرتبط بافرهنگ و مطالعات پایداری مؤثر واقع‌شود.

وی بر تداوم برنامه‌های آموزشی مرتبط تأکید کرد و گفت: در انجام یک پروژه مربوط به ادبیات پایداری افراد زیادی می‌توانند مشارکت کنند و با توجه به گستردگی سوژه‌های مرتبط مربوط به انقلاب و دوران دفاع مقدس چه آنانی که مستقیم حضورداشته‌اند و یا خاطراتی کسانی که به شیوه‌های مختلف در پشت‌صحنه ایفای نقش کرده‌اند امیدوارم شاهد خلق آثاری ارزشمند در تمامی این حوزه‌ها در بیجار باشیم.

ستاری در پایان‌ بر مطالعه جزوه‌ها و کتب مرتبط با تاریخ ادبیات پایداری تأکید و خاطرنشان کرد: حوزه هنری استان و شهرستان آمادگی کامل خود را در حمایت از فعالین مرتبط با دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری اعلام می‌کند.

ناصر قربان‌پور، سرپرست حوزه هنری شهرستان بیجار نیز در سخنان ضمن اعلام آمادگی دفتر حوزه هنری بیجار در حمایت و همکاری با تمامی هنرمندان به‌ویژه حوزه ادبیات پایداری، یادآور شد: هدف ما تسهیل‌گری در امور مربوطه بوده و امیدواریم با تشکیل منظم نشست‌های مرتبط با این کارگاه شاهد اتفاقات خوبی در این راستا باشیم.

انتهای پیام
captcha