آغاز به کار دومین کنگره بین‌المللی وانا با حضور رئیس جهاددانشگاهی
کد خبر: 4139967
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹

آغاز به کار دومین کنگره بین‌المللی وانا با حضور رئیس جهاددانشگاهی

رئیس جهاددانشگاهی در آیین گشایش دومین کنگره بین‌المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) گفت: این کنگره مسیر دیگری برای تبادل دانش و اطلاعات علمی میان نخبگانِ حوزه‌های زیست‌فناوری کاربردی است تا با پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی، زمینه‌ساز حرکت همه‌جانبه فرامرزی و تسخیر میدان‌های علمی و اقتصادی شوند.

آیین گشایش دومین کنگره بین‌المللی وانا با حضور رئیس جهاددانشگاهی

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دومین کنگره بین‌المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا(وانا) با حضور رئیس جهاددانشگاهی، امروز، 20 اردیبهشت‌ماه در اصفهان آغاز به کار کرد.

حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی در آیین گشایش این کنگره گفت: پژوهشگاه رویان، دم مسیحایی آزادمردی‌ است که رویش شاخ و برگش پایان‌ناپذیر بوده و کنگره وانا یکی دیگر از رویش‌های مبارکی است که حاصل پیمودن مسیر تفکر دانشمند فقید، زنده‌یاد سعید کاظمی‌آشتیانی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دومین کنگره بین‌المللی وانا، مسیر دیگری برای تبادل دانش و اطلاعات علمی میان نخبگان حوزه‌های زیست‌فناوری کاربردی است تا با پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی، زمینه‌ساز حرکت همه‌جانبه فرامرزی و تسخیر میدان‌های علمی و اقتصادی شوند که امیدواریم با شبکه‌سازی منسجم و هدفمند، به رشد تولید، اقتصاد دانش‌بنیان و مهار تورم دست‌ یابیم و این مهم، مجالی نوین برای ورود شرکت‌های دانش‌بنیان، آن‌ هم در سطح بین‌المللی در حوزه‌های زیست‌فناوری و درمان ناباروری است.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه افزایش ارتباطات، تعاملات و تجارت محصولات علمی، توسعه کشور را در پی دارد و جهاددانشگاهی نیز با همین امید از دل انقلاب فرهنگی زاییده شده است، افزود: استفاده از فناوری‌های نوین، تأمین زنجیره کامل خدمات دانش‌بنیان، از آموزش تا پژوهش و ترجمان علم و اجرای طرح‌های کلان می‌تواند و باید بتواند راهگشای این مسیر ارزشمند باشد.

وی از شرکت‌کنندگان در این کنگره خواست تا با شناسایی ظرفیت‌های همکاری در کشورهای منطقه، گسترش شبکه ارتباطی در سطوح مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی و انتقال تجربیات علمی به کشور، توسعه محصولات صادرات‌محور را در دستورکار قرار دهند تا در بلندمدت با استفاده از روش‌های نوین علمی که پژوهشگاه رویان از پیشتازان آن است، مدیریت و راهبری منطقه‌ای را در درمان‌های مبتنی بر زیست‌پزشکی و مبتنی بر فرد، به‌ویژه پزشکی بازساختی به دست‌ بگیریم.

مسلمی نائینی در پایان ضمن تشکر از کمیته علمی و اجرایی و دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی وانا، از تمامی فرهیختگانی که در این کنگره شرکت کردند، قدردانی کرد و گفت: امیدوارم شور شیرین حضور شما در این جمع علمی موجبات احیای قدرت منطقه‌ای در سطح جهانی را فراهم کند.

یادآور می‌شود، کنگره بین‌المللی وانا که زمینه‌ساز پژوهش‌های مشترک علمی با موضوع زیست‌فناوری کاربردی است، به‌عنوان شاخه‌ای از کنگره بین‌المللی رویان و با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در زمینه نقش زیست‌فناوری در صنعت و درمان در سطح جهانی، با تمرکز بر کشورهای منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا برگزار می‌شود و پژوهشگاه رویان آن را محلی برای هم‌افزایی و دیدار فعالان علمی و تجاری و نیز مجالی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی به‌‌منظور ایجاد فضای ارتباطی مناسب میان آنها معرفی می‌کند.

براساس این گزارش، دیدار با مقامات استانی و بازدید از واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در استان اصفهان، از دیگر برنامه‌های سفر دو روزه رئیس جهاددانشگاهی به این استان است.

انتهای پیام
captcha