تئاتر پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی است
کد خبر: 4151875
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸

تئاتر پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی است

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، با اشاره به اینکه امروز انقلاب اسلامی در مقابل ظلم می‌ایستد و قاطعیت دارد، اظهار کرد: تئاتر باید در مقابل استکبار جهانی بایستد و پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی باشد.

حجت الاسلام خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل ارشاد استان، حجت‌الاسلام والمسلمین کمال‌الدین خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، روز گذشته، 10 تیرماه، در آئین افتتاحیه نخستین دوره آموزشی «مدرسه تئاتر شبستان» در دانشگاه تبریز، با بیان اینکه کارکردهای فرهنگی و هنری، ماموریت اصلی کانون‌های مساجد را مشخص می‌کند، گفت: باید این دوره‌ها ادامه‌دار باشد تا در سال‌های آینده از همین نسل بتوانیم در جهت تحول در عرصه هنر به خصوص هنر تئاتر بهره‌مند شویم.

وی با تأکید بر اینکه هنر تئاتر، هنر اصیلی است، افزود: هنر نمایشی تئاتر از آنجایی که به‌صورت زنده اجرا می‌شود حسی که مخاطب در لحظه تماشا دریافت می‌کند حس اصیل و واقعی است.

خداداده افزود: سینما نیز در عرصه تعلیم و تربیت مؤثر است اما وقتی به تئاتر نگاه می‌کنیم، حس جلوه‌های بصری و افکت‌های سینمایی را نداریم. باید بتوانیم تئاتر را در کشور توسعه دهیم. در تئاتر علاوه بر اینکه کار گروهی را یاد می‌گیریم ارتباط‌هایمان را نیز محکم می‌کنیم.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، با بیان اینکه تئاتر از ارزشمندترین هنرها است، ادامه داد: وقتی در مقابل اجرای تئاتر می‌نشینیم حس می‌کنیم کسی که تئاتر را اجرا می‌کند برای مخاطب احترام قایل است و در تمام طول اجرای تئاتر این حس وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه امروز انقلاب اسلامی در مقابل ظلم می‌ایستد و قاطعیت دارد، اظهار کرد: تئاتر باید در مقابل استکبار جهانی بایستد و پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی باشد.

حسین عالم بخش، مشاور هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز در این مراسم با بیان اینکه هر کشوری که از لحاظ فرهنگی پیشرفت کرده است می‌بینم که تئاتر آن کشور در همه زمینه‌ها خیلی فعال بوده است، گفت: متأسفانه بعضی وقت‌ها تئاتر در کشور ما جنبه سرگرمی داشته است اما داخل این هنر چیزی نهفته است که باید پیگیری شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه حواسمان به تئاتر نبوده است، گفت: باید به تئاتر توجه ویژه شود و چقدر خوب می‌شود که در کشور ما نیز از هنرهای مختلف بهره‌مند شوند و امیدوارم از شهر و روستا و مسجد و محله در جشنواره تئاتر شبستر آثار خوبی ارائه شود.

لزوم داشتن نگاه فلسفی به هنر تئاتر 

حجت‌الاسلام سعید علیزاده، معاون فرهنگی دانشگاه تبریز نیز با اشاره به اینکه هشت روزی از عملیات کربلای پنج گذشته بود که دشمن از دانشگاه تبریز انتقام می‌گیرد و آن را بمباران می‌کند، گفت: در سال ۱۳۶۵ در زمان جنگ، دانشجویان و اساتید دانشکده فنی دانشگاه تبریز مشغول ساخت خمپاره بودند که ۲۲ نفر شهید و چهار نفر مجروح می‌شوند. همچنین شهید غلامی و شهید میرزایی در درگیری با ساواک در سال ۱۳۵۷ در داخل دانشگاه به شهادت رسیدند.

وی افزود: تمام این شهدای عزیز از شما و از پیشکسوتان هنر به خصوص هنر تئاتر می‌خواهند نگاه فلسفی به هنر تئاتر نیز داشته باشید. ان شاءالله شاهد حضور پررونق شما عزیزان در این کانون‌ها باشیم.

مرتضی شفیعی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی، نیز در این مراسم، گفت: این دوره آموزشی برای نخستین بار است که در طی سی سال گذشته با این حجم از گستردگی و استقبال در تبریز برگزار می شود.

وی گفت: این دوره هم به لحاظ استقبال شرکت‌کنندگان و هم به لحاظ اساتید گرانقدری که در این دوره حضور خواهند داشت، دوره بی‌نظیری است. قرار است چنین دوره‌هایی تدوام داشته و برگزیدگان این دوره در جشنواره ملی شبستان شرکت خواهند کرد.

انتهای پیام
captcha