برگزاری کارگاه «سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق» در ایجرود
کد خبر: 3855646
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱

برگزاری کارگاه «سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق» در ایجرود

گروه فرهنگی ــ کارگاه سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق در شهرستان ایجرود با هدف تقویت فرهنگ عمومی برگزار شد.

برگزاری کارگاه «سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق» در شهرستان ایجرودبه گزارش ایکنا از زنجان، کارگاه سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق، امروز، 18 آبان‌ماه با حضور جوانان و دانش‌آموزان در راستای تقویت فرهنگ عمومی مناسب با موازین اسلامی و ایرانی در شهرستان ایجرود برگزار شد.

احسان پیشکاری، مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایجرود در این مراسم، سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق را از توصیه‌های برجسته رهبری نظام در منشور گام دوم انقلاب دانست و گفت: چشم امید رهبر انقلاب به جوان‌ها است و باید اخلاق اسلامی در ایم قشر پدیدار شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند: «تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران زیان‌های بی‌جبران اخلاقی، اقتصادی، دینی و سیاسی به کشور و ملت ما زده است که مقابله با آن جهادی همه‌جانبه و هوشمندانه می‌طلبد».

این مسئول بیان کرد: اگر قرار باشد مباحث مربوط به اقتصاد مقاومتی، حمایت از کالای ایرانی، تولید ملی و رونق تولید تقویت شده و نگاه و اتکای کشور متوجه قابلیت‌های درونی باشد، باید سبک زندگی اسلامی محقق شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سهرابی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: اصول و هدف انقلاب اسلامی این بوده است که حیات طیبه و منش اسلامی و اهل بیت (ع) در جامعه برقرار شود که این همان مواردی است که در بیانیه گام دوم انقلاب و درباره محور سبک زندگی مورد تأیید قرار گرفته است، چنانچه اگر فردی در جامعه حضور یابد متوجه شاخص‌ها و نمادهای اسلامی در ابعاد مختلف شود.

وی توجه به سبک زندگی اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب را نشان از اهمیت نهاد خانواده دانست و گفت: تاکید مقام معظم رهبری به تعریف و تبیین سبک زندگی اسلامی که بر پایه قرآن و اهل بیت (ع) تنظیم شود، بسیار به‌جا و دقیق است زیرا با توجه به آسیب‌ شناسی در ابعاد مختلف جامعه شاهد نوعی بازنگری در ارزش‌ها برای کاهش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی هستیم که به طور قطع این مهم، وابستگی زیادی به سبک و نحوه زندگی و فرهنگ رفتاری افراد دارد.

سهرابی معنویت و اخلاق را جهت‌دهنده همه حرکت‌ها و فعالیت‌های فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه برشمرد و گفت: بودن آنها محیط زندگی را حتی با کمبودهای مادی، به فضایی مثبت و آرامش‌بخش مبدل می‌سازد.

وی افزود: انسان اگر در عالی‌ترین مراتب رفاه مادی قرار داشته باشد اما از وصول به مقامات معنوی باز مانده باشد در حقیقت دچار خسران شده و هیچ یک از بهره‌ه‌های مادی به کارش نخواهد آمد و موجبات سعادت و رستگاری او را فراهم نخواهد کرد.

انتهای پیام
captcha