فعالیت پررنگ دارالتحفیظ قرآن‌کریم در زندان‌های زنجان
کد خبر: 4066844
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۵

فعالیت پررنگ دارالتحفیظ قرآن‌کریم در زندان‌های زنجان

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان زنجان از فعالیت پررنگ دارالتحفیظ قرآن‌کریم در زندان زنجان برای حفظ قرآن خبر داد.

دارالتحفیظ قرآن‌کریم

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام حسین بنیادی، مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان زنجان روز گذشته، ۵ تیرماه، در نشست خبری با بیان اینکه نخستین فراوانی زندانی‌های زنجان مربوط به موادمخدر و دومین آن سرقت است، تصریح کرد: عمدتا زندانیان سرقت هم به مواد مخدر اعتیاد دارند.

وی با بیان اینکه ۳۲ یا ۳۳ نفر محکوم به اعدام هستند که عمده جرم این افراد قتل است و اعدامی موادمخدر در استان نداریم، افزود: سال گذشته ۵ نفر از زندانیان محکوم به قصاص آزاد شدند که امسال نیز به دنبال اخذ رضایت برای افراد باقی مانده هستیم.

این مسئول با اشاره به دست خیر خیرین زنجانی، عنوان کرد: خوشبختانه خیرین زنجانی همکاری خوبی در آزادسازی زندانیان دارند و به برکت همین کمک‌ها ماه رمضان امسال ۷۰ میلیارد ریال کمک مردمی جمع‌آوری شد، طوری که رتبه استان در این زمینه اول کشوری بود.

وی با بیان اینکه در ماه رمضان هر مبلغی که بابت آزادی زندانیان از سوی مردم کمک می‌شد، همان روز برای آزادی آنها هزینه و اختصاص می یافت تصریح کرد: در مجموع ۶۷ نفر در ماه رمضان به کمک ستاد دیه در زنجان آزاد شدند.

وی با یادآوری اینکه در زنجان زندانی سیاسی و امنیتی به مفهومی که تعریف می‌شود، نداریم، ادامه داد: در بند نسوان آمار بالایی نداریم و در این بند شاهد حضور محکومان جرایم مالی موادمخدر و مشارکت در قتل که اگر درصد بگیریم، مشارکت در قتل بیشتر از سایر جرایم است.

مدیرکل امور زندان‌های استان زنجان با اشاره به اقدامات حمایتی از خانواده‌های زندانیان، متذکر شد: معرفی به کمیته امداد ۹۳ مورد، ساخت و به‌سازی منزل ۳ باب، طرح‌های حمایتی ۱۲۰ مورد و کمک‌های نقدی  به خانواده های زندانیان از طریق واریز به  کارت خانواده‌های آنها ۲ هزارو ۶۶۷ مورد به ارزش ریالی ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود.

وی اشتغال زندانیان را یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان عنوان کرد و افزود: امسال مجلس شورای اسلامی تصویب کرده که هر کارفرمایی به داخل زندان‌ها بیاید و اشتغال ایجاد کند، معاف از مالیات است و افرادی که در زندان‌ها کارآفرینی کنند از تسهیلات کم‌بهره برخوردار می‌شوند.

بنیادی با بیان اینکه در زنجان متهمی که به واسطه حفظ قرآن از زندان آزاد شود، نداریم، ادامه داد: ارفاقات قانونی تاسیسات حقوقی که داریم شامل این است که هر کس بخواهد از آزادی مشروط، عفو، تخفیف مجازات و مرخصی استفاده کند باید در برنامه‌های فرهنگی شرکت کرده باشد.

مدیرکل زندان‌های استان زنجان با بیان اینکه برنامه‌های متعدد آموزشی، فرهنگی، قرآنی و ورزشی در زندان‌ها برای زندانیان اجرا می کنیم، گفت: سال گذشته دارالتحفیظ ایجاد شد که زندانیان در آن قرآن کریم را حفظ می‌کنند که ۱۶۰ نفر از زندانیان در سال گذشته بین یک تا ۱۵ جزء از قرآن‌کریم را حفظ کردند.

بنیادی با توضیح این مطلب که زندان‌های ما زندان‌های اسلامی و تربیتی است، گفت: نگاه ویژه به روش و زندگی شهدا داریم که در همین راستا برنامه دوشنبه‌های حسینی در زندان‌ها برگزار می‌شود. همچنین در مناسبت‌های مختلف شاهد برگزاری برنامه‌های متعدد در زندان‌ها هستیم.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری این برنامه‌ها بسیار تاثیرگذار بوده است، متذکر شد: نگاه ما بر این است که تا حد امکان زندانیان را به اهل‌بیت(ع) نزدیک‌تر کنیم.

مدیرکل زندان‌های استان زنجان در خصوص حمایت از خانواده زندانیان در مدت حبس محکومان، تاکید کرد: مرکز حمایتی، مرکز مراقبت بعد از خروج، انجمن حمایت از زندانیان و ستاد دیه، بخش‌های حمایتی اداره کل زندان‌ها هستند.

وی افزود: امسال به ازای هر فرزند زندانی مبلغ ۲۰۰ هزار تومان به‌صورت نقدی به حساب آن‌ها واریز می‌شود ضمن اینکه از گروه‌های جهادی به‌ویژه در حوزه‌های بهداشت و درمان، پزشک متخصص، اشتغال‌زایی و فرهنگی جهت کمک به زندانیان دعوت می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha