کد خبر: 3233863
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۲
حجت الاسلام متین:

شهید مطهری تجلی و تبلور اسلام ناب محمدی است

گروه اندیشه:مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان با اشاره به اینکه شهید مطهری تجلی و تبلور اسلام ناب محمدی است،گفت: شهید مطهری در برابر افکار مسموم جامعه با سلاح منطق و استدلال مقابله می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از زنجان، حجت الاسلام علی متین، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان ،روز گذشته،نهم اردیبهشت در جمع اصحاب رسانه استان،با بیان اینکه از دیدگاه شهید مرتضی مطهری تعلیم و تربیت به دو بخش تعلیم و تربیت تکوینی و تشریعی تقسیم می شود، گفت: تعلیم و تربیت تکوینی متعلق به خداوند متعال و تشریعی مربوط به انبیای الهی، ائمه معصومین(ع)، مراجع تقلید و معلمان هر جامعه‌ای را شامل می شود.
وی با اشاره به جایگاه هفته معلم تصریح کرد: خداوند سبحان به تعلیم و تربیت ارزش بالایی قایل شده اند که هیچ‌کس را یارای پرداخت پاداش درخور و شایسته به فعالان در این عرصه مهم و سازنده نیست.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه استاد شهید مطهری تجلی و تبلور اسلام ناب محمدی است، افزود: شهید مطهری صرفا مشغول فعالیت‌های ایجابی نبوده و دنبال فعالیت های سلبی برای مقابله با افکار مسموم جامعه با نقد و صلاح منطق و استدلال بود.
حجت الاسلام متین با اشاره به اینکه 400 عنوان برنامه  در طول این هفته برگزار می‌شود،گفت: نشست بصیرتی در سطوح مختلف و کرسی‌های آزاد اندیشی و حلقه‌های صالحین ، گردهمایی با ائمه جمعه ، برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی و فضا سازی از دیگر برنامه‌های این هفته است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان در پایان یادآور شد: سپاه به عنوان یک نهاد انقلابی، فرهنگی و اطلاعاتی از نهاد انقلاب اسلامی متولد شده است و با تکیه بر آموزه های دینی و عمق بخشی به بینش سیاسی خود می‌تواند  در مسیر تحقق فرامین و رهنمودهای مقام معظم رهبری، حرکت کند.

captcha