کد خبر: 3742852
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳

هم‌صدایی راهگشای اصلی مشکلات کشور است

گروه سیاست و اقتصاد- امام جمعه زنجان با بیان اینکه رفتار مسئولان باید برای همه الگو باشد، گفت: هم‌صدایی راهگشای اصلی مشکلات کشور است.

هم‌صدایی راهگشای اصلی مشکلات کشور استبه گزارش ایکنا از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه زنجان اظهار کرد: یکی از وظایف نمایندگان مجلس نظارت بر دولت و طرح سئوال است و باید در امور کشور نظارت داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در جلسه سئوال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور مسائلی مطرح شد که برخی نگران بودند و دشمن هم خوشحال بود که ممکن است شکافی ایجاد شود، تصریح کرد: اما بنا به فرموده مقام معظم رهبری جلسه سئوال از رئیس جمهور نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی بود.
وی با اشاره به اینکه چندصدایی در کشور سوء استفاده دشمن را به‌همراه خواهد داشت، یادآور شد: طبق فرموده مقام معظم رهبری مسئولان فعلی آمریکا با وقاحت شمشیر را برای ایران از رو بسته‌اند و بنابراین هیچ مذاکره با آمریکایی‌ها در هیچ سطحی انجام نخواهد شد. 
امام جمعه زنجان با تاکید بر حضور افراد انقلابی در خط مقدم صف مبارزه و ایستادگی در برابر دشمنان تصریح کرد: مقام معظم رهبری تاکید داشتند ادامه مذاکره با اروپا ایرادی ندارد اما باید از اروپایی‌ها در خصوص برجام و اقتصاد قطع امید کرد.
وی به سالروز تشکیل پدافند هوایی خاتم الانبیا اشاره و عنوان کرد: تشکیل این قرارگاه تدبیر حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا برای تقویت این مجموعه در کنار ارتش جمهوری اسلامی بود. زمانی نیز انگلیس به کشور ما مسلط بود و در خلیج فارس ناامنی‌هایی را ایجاد می‌کرد، اما به رهبری علما و شجاعت غیور مردان این سرزمین حماسه بزرگی خلق شد.
خاتمی پیامبر گرامی اسلام را الگوی ارزشمندی خواند و گفت: مسئولان باید طوری رفتار کنند که رفتارشان برای مردم الگو باشد و کسانی که خودشان را به انقلاب، اسلام و ولایت نزدیک می‌دانند در خط مقدم مقابله با دشمن باشند.
وی همچنین با تاکید بر لزوم برخورد جدی قوه قضاییه با مفسدان اقتصادی، خاطرنشان کرد: قوه قضاییه به اعتبار اجازه امام مسلمین با قاطعیت سینه سپر کرده و برخورد با اخلالگران اقتصادی را آغاز کرده است.
وی خاطرنشان کرد: البته دو نکته در برخورد با مفسدان اقتصادی باید مورد توجه قرار گیرد از جمله اینکه برخورد قاطع و بستن راه‌های فساد باید در اولویت مسئولان باشد.
انتهای پیام
captcha