کد خبر: 3753605
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳

تبادل تجربیات؛ هدف نمایشگاه مطبوعات

گروه فرهنگی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: برگزاری نمایشگاه مطبوعات فرصت خوبی برای پویایی نشریات و تبادل تجربیات بود.

تبادل تجربیات؛ هدف نمایشگاه مطبوعاتبه گزارش ایکنا از زنجان، فاطمه کرباسی شامگاه شنبه 14 مهرماه در حاشیه نهمین نمایشگاه سراسری کتاب زنجان و سومین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان اظهار کرد: برگزاری نشریات، مطبوعات و خبرگزاری‌ها کمک می‌کند تا رسانه‌ها به تبادل تجریبات بپردازند.
وی به انجام نظرسنجی برای برگزاری یا عدم برگزاری نمایشگاه مطبوعات در وزارت فرهنگ و ارشاد اشاره کرد و گفت: بر این اساس مقر شد تا این نمایشگاه یک سال به صورت منطقه‌ای و سال دیگر به صورت ملی برگزار شود که موجب به روز شدن مطبوعات می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه نمایشگاه مطبوعات در چهار استان کشور برگزار خواهد شد، افزود: در زنجان نیز با بررسی شرایط بهترین زمان برای برگزاری این نمایشگاه را همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب پیش‌بینی کردند و از همین رو این دو رویداد فرهنگی همزمان برپا شدند.
کرباسی افزود: به نظر می‌رسد برگزاری این نمایشگاه در این شرایط نیمه‌رکود نشریات فضای خوبی را برای گردهمایی نشریات فراهم آورده است و امید است کمک شایانی به پویایی نشریات استان کند.
انتهای پیام
captcha