کد خبر: 3926641
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲

دسته‌روی اربعین در زنجان ممنوع است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه رویداد اربعین حرکتی تمدن‌ساز بوده و هیچگاه تعطیل‌بردار نیست و تنها شکل برگزاری آن به اقتضای زمان متفاوت خواهد کرد، گفت: بنا به تصمیم ستاد کرونا امسال دسته‌روی در اربعین نخواهیم داشت.

دسته‌روی اربعین در زنجان ممنوع استبه گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سعید احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، 10 مهرماه در جلسه کمیته فرهنگی ستاد اربعین اظهار کرد: جریان عاشورا یک مکتب و تمدن را پایه‌گذاری کرد که برای همه نسل‌های بشر کاربرد دارد و این مکتب انسان‌ساز باید در همه عصرها زنده بماند.

وی با اشاره به اینکه ایام ابعین همواره فرصتی برای تبلیغ این مکتب انسان‌ساز عاشورا بوده است، ابراز کرد: تبلیغ این مکتب هیچگاه تعطیل‌بردار نیست و تنها شکل برگزاری آن به اقتضای زمان متفاوت خواهد کرد.

این مسئول با اشاره به اینکه پیاده‌روی اربعین نماد وحدت مسلمانان و ارادت به اهل‌بیت(ع) است، بیان کرد: اربعین هم از حیث کمی و هم از حیث کیفی بی‌نظیرترین رویداد تاریخ شیعه و اسلام است. بیش از 20 میلیون عاشق و دلداده سید و سالار شهیدان پا در مسیری می‌گذارند که قدم به قدم آن پر از خیر و برکت است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص اربعین، اظهار کرد: تاکید رهبر فرزانه انقلاب در شرایط کنونی که از حضور در مسیر پیادهروی اربعین محرم هستیم، قرائت زیارت اربعین است، لذا مردم استان می‌توانند در خانه‌های خود به همراه خانواده، زیارت اربعین را خوانده و دل‌های خود را راهی کربلا کنند.

وی تصریح کرد: برای حفظ سلامت مردم و بنا به نظر ستاد ملی کرونا و برای جلوگیری از اجتماعات، دسته‌روی و پیادهروی در ایام اربعین امسال تعطیل است اما مراسم عزاداری و عرض ارادت عاشقان اباعبدالله‌الحسین (ع) همچنان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باقی است.

احمدی به استفاده از ظرفیت فضای مجازی و رسانه‌ها برای روایت جریان اربعین تاکید کرد و گفت: هیئات مذهبی می‌توانند با بهره‌گیری از رسانه‌های اجتماعی و ظرفیت‌های خود، روایتگر اربعین باشند.

انتهای پیام
captcha