کد خبر: 3933205
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲

مادر شهید امینی به فرزند شهیدش پیوست

طرلان کوهی، مادر شهید «سیدمحمد امینی» به فرزند شهیدش پیوست.

مادر شهید «سیدمحمد امینی» به فرزند شهیدش پیوستبه گزارش ایکنا از زنجان، مادر شهید «سیدمحمد امینی» به فرزند شهیدش پیوست و پیکر پاکش با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ابهر به خاک سپرده شد.

شهید سیدمحمد امینی سیزدهم مهر ۱۳۴۰، در  شناط از توابع شهرستان ابهر به دنیا آمد.پدر این شهید بزرگوار سیدرئوف نام داشت که پیشه او کشاورزی بود و مادرش طرلان نام داشت.

این شهید والامقام تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت معلم بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت ششم مرداد ۱۳۶۰‏، در شورشیرین گیلان‌غرب توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت مواد آتش زا به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.

در بخش‌هایی از وصیت‌نامه این شهید آمده است:

اول پیدایش بشر حق با باطل همیشه در مبارزه بوده است و در این نبرد افراد پاک‌باخته با نثار خون خود درخت حق که همان راه خدا باشد آبیاری کرده‌اند و امتحان برای بشر همیشه بوده است و از زمان پیامبر اسلام به بعد انقلاب‌های سرخی به وقوع پیوسته و بنا به گفته استاد شهید مرتضی مطهری هر قطره خون شهید به دریا تبدیل می‌شود و آن خون در رگ‌های اجتماع به جریان در می‌آید و امروز بار دیگر بشر یا بهتر بگویم مسلمانان در برابر یک امتحان قرار گرفته‌اند و وظیفه ماست که اکنون در برابر تجاوز صدام و صدامیان و ایادی داخلی آنان ایستادگی کرده و تا آخرین قطره خون از این انقلاب که با رهبری امام خمینی به ثمر رسیده پشتیبانی کنیم.

شهید امینی در ادامه وصیت‌نامه‌اش نوشته است: اکنون که من عازم جبهه هستم از خدا می‌خواهم که با افتخار خدمت در راه خویش را عطا کند و سفارش من این است که این رهبر امام‌گونه و نایب بحق امام زمان را رها نکرده و یاور آن باشید و تا آخرین نفس از امام حمایت کنید و از ایشان دست برندارید و وصیتم این است صادقانه و بی‌ریا در راه خدا خدمت کنید. خداوند به ما شجاعت و شهامت و پایداری و ایمان و تقوی عطا فرماید.

انتهای پیام
captcha