کد خبر: 3933743
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۲

ابتلای بیش از ۲۸ هزار زنجانی به کرونا

بنا بر اعلام ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس از زمان شیوع کرونا تا کنون ۲۸ هزار و ۶۹۰ نفر در استان زنجان به این ویروس مبتلا شدند و ۷۱۸ نفر جان خود را از دست دادند.

ابتلای بیش از 28 هزار زنجانی به کووید 19به گزارش ایکنا از زنجان، بنا بر اعلام ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس، آمار مبتلایان به ویروس کرونا بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی تا روز شنبه 17 آبان‌ماه، 28 هزار و 690 نفر ثبت شده است که از این تعداد 23 هزار و 712 نفر موارد مثبت سرپایی و 4 هزار و 978 نفر موارد مثبت بستری هستند.

در حال حاضر 629 نفر در بیمارستان‌های استان بستری و 405 نفر به شکل سرپایی در حال درمان هستند و در روز 17 آبان‌ماه 47 مورد مثبت بستری به جمع مبتلایان به کووید 19 در استان زنجان اضافه شده است.

تا کنون 3 هزار و 971 نفر از بستری‌‌ها بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدند و 718 نفر نیز جان خود را از دست دادند و طی امروز نیز 8 نفر فوتی در اثر این بیماری ثبت شد.

انتهای پیام
captcha