کد خبر: 3997786
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴

واکسیناسیون 53 درصد گروه‌های هدف در زنجان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان گفت: 53 درصد گروه‌های هدف استان زنجان برای دز اول واکسینه شدند و اگر این میزان به 70 درصد برسد، عملکرد خوبی خواهیم داشت.

واکسیناسیون 53 درصد گروه‌های هدف در زنجانبه گزارش ایکنا از زنجان، پرویز قزلباش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان، 24 شهریورماه در جمع خبرنگاران با اشاره به روند قابل قبول واکسیناسیون دانشجویان اظهار کرد: تا کنون 70 درصد دانشجویان واکسینه شده‌اند. روزانه 20 هزار دُز واکسن در استان تزریق می‌شود و مجموعه این اقدامات موجب شده دز اول واکسن برای گروه‌های هدف به زودی به اتمام برسد.

وی با اشاره به اینکه استقبال مردم از واکسن برکت تغییری نکرده است، ابراز کرد: در حال حاضر واکسن‌های مختلف از جمله آسترازنکا، سینوفارم و برکت بستگی به انتخاب مردم تزریق می‌شود که ضروری است مردم به مراکز تجمیعی مراجعه و واکسن را ترزیق کنند.

این مسئول از تزریق 615 هزار دز واکسن در استان زنجان برای نوبت اول و دوم خبر داد و افزود: از این تعداد 87 هزار و 669 دز واکسن برکت است. واکسن‌های موجود در کشور در حال حاضر برای افراد بالای 18 سال تزریق می‌شود و هنوز واکسن‌هایی که مورد تایید قرار گرفته و برای افراد زیر 18 سال استفاده شود، وجود ندارد.

قزلباش ادامه داد: 53 درصد گروه‌های هدف استان زنجان برای دز اول واکسینه شدند و اگر این میزان به 70 درصد برسد، عملکرد خوبی خواهیم داشت. ما اعلام آمادگی کردیم که در صورت اختصاص واکسن لازم، تا آخر شهریور واکسیناسیون دز اول به اتمام برسد اما با توجه به شرایط جدید در هفته اول مهر به اتمام می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان در مورد افرادی که دز اول واکسن را تزریق کرده و کرونا گرفته‌اند، بیان کرد: معمولا به این افراد توصیه می‌شود چهار هفته پس از بهبودی واکسن تزریق کنند.

وی با اشاره به گزارش موارد مشکوک ابتلا به قارچ سیاه در استان زنجان، ابراز کرد: مورد تایید شده‌ای در این زمینه، همچنین فوتی که به علت ابتلا به قارچ سیاه باشد، اعلام نشده است اما اگر موردی باشد، پیگیری و کمیته علمی بررسی و نتیجه را اعلام می‌کند.

این مسئول در خصوص نبود واکسن پاستور، تصریح کرد: در پایگاه‎های واکسیناسیون استان زنجان واکسن پاستور به دلیل مشکلات در ثبت، وجود ندارد اما واکسن برکت موجود است اما ممکن است به طور موقت در یک پایگاه تمام شده باشد. در حال حاضر در استان زنجان 41 مرکز و پایگاه تزریق واکسن وجود دارد در حالی که 30 مرکز پیش‌بینی شده بود و 15 اکیپ سیار واکسن نیز در کارخانجات، ادارات و محلاتی که درصد پوشش واکسن مناسب نیست، مستقر و واکسیناسیون را انجام می‌دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان بیان کرد: افرادی که دز اول واکسن اسپوتنیک را تزریق کرده و واکسن برای دز دوم در دسترس ندارند، بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت به جای دز دوم از واکسن آسترازنکا استفاده کنند.

انتهای پیام
captcha