کد خبر: 4113921
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵

تربیت کنشگر مسجدی با محوریت فضای مجازی در کانون‌های مساجد زنجان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از اجرای برنامه پنج ساله تربیت کنش‌گر مسجدی با محوریت فضای مجازی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی این عرصه با همکاری کانون‌های مساجد استان زنجان خبر داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان

به گزارش ایکنا از زنجان، امراله حسنی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان صبح امروز ۲۱ دی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن با ابراز نگرانی از کمبود اخلاق در بین نسل جوان، گفت: متاسفانه الگوپذیری نسل جوان از اهل‌بیت(ع) کمرنگ شده است.

وی با اشاره به ایجاد شکاف بین نسل جوان و اهل‌بیت(ع) بر ضرورت ریشه‌یابی این مسئله تاکید کرد و گفت: عدم موفقیت متولیان در ارائه الگوی درست از اهل‌بیت(ع) به درستی نبوده و ممکن است نتوانستیم این الگوها را با عصر امروز تطبیق داده و به نسل جوان معرفی کنیم.

این مسئول اضافه کرد: از این‌رو در تلاش هستیم تا با ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کنش‌گرانی را شناسایی و تربیت کنیم تا بتوانند در بازه زمانی پنج ساله در تمام حوزه‌های فرهنگی و هنری تعهد و تخصص را در کنار هم داشته باشند.

حسنی به نقش تعهد و تخصص در هنرمندان اشاره کرد و گفت: داشتن تعهد در کار، به کشور، اعتقادات و باورها یک اصل مهم برای هر فرد محسوب می‌شود و متاسفانه در وقایع اخیر شاهد بودیم برخی از هنرمندان ما ارزش‌های کشور خود را زیر پا گذاشتند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به سیره و سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) اشاره کرد و یادآور شد: ایشان در عفت، قناعت، همسرداری، فرزند‌داری، همسایه‌داری و ... الگویی برای تمام زنان بوده و لازم است تا این الگو به بانوان ودختران جامعه معرفی شود.

وی با بیان اینکه زندگی اجتماعی حضرت فاطمه زهرا(س) و اهل‌بیت(ع) الگویی برای هر یک از ما محسوب می‌شود، گفت: برای معرفی این الگوها باید برنامه‌ریزی کرد.

حسنی بالا رفتن سن ازدواج و فرزندآوری در بین دختران را زنگ خطری خواند و گفت: متاسفانه حس مادری در بین زوجین کم‌رنگ شده است و بایستی برای تقویت این حس در بین بانوان و فرزندآوری تدابیری اندیشیده شود.

انتهای پیام
captcha