کد خبر: 4240222
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی تأکید کرد؛

ضرورت ارتقای مدل کسب‌وکار فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی

محمدمحسن غفوریان با تأکید بر ارتقای مدل کسب‌وکار فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی گفت: یکی از فعالیت‌هایی که این نهاد در سال‌های گذشته به آن توجه بیشتری داشت بحث مشارکت‌های مردمی در فعالیت‌های آموزشی است.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی

به گزارش ایکنا از زنجان، محمدمحسن غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی، امروز، ۱۱ مهرماه در پنجاه‌ویکمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی سراسر کشور که به میزبانی واحد زنجان برگزار شد، با اشاره به محورهای اصلی این گردهمایی اظهار کرد: مقرر شده است در این گردهمایی درباره ابعاد این مشارکت‌ها، مقررات و ضوابط همفکری شود تا مقدمه‌ای برای ارتقای مدل کسب‌وکار فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی در سال‌های آینده باشد.

وی با اشاره به نظارت بر فعالیت‌ها و کیفیت آموزشی در جهاددانشگاهی تصریح کرد: با رونمایی از سامانه انتقادها و پیشنهاد‌ها در  این گردهمایی قطعاً شاهد پیشبرد بهتر اهداف خواهیم بود، چراکه این سامانه‌ به فعالیت‌های سازمانی جهاددانشگاهی کمک می‌کند.

غفوریان با بیان اینکه ابزارهای نظارتی متنوع شده و باید در این مسیر خود را مجهز به روش‌های نوین کنیم، اضافه کرد: باید کارهایمان را ارتقا دهیم؛ سامانه انتقادها و پیشنهاد‌ها تلاشی است برای اینکه با مجموعه فراگیران، مدرسان، کارکنان و همه مخاطبان شبکه آموزش ارتباط داشته باشیم تا آنها بتوانند نظرات خود را ارائه دهند.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در ادامه با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی در حوزه فعالیت‌های اشتغال و کارآفرینی جزو نهادهای پیشرو به‌شمار می‌آید، اظهار کرد: جهاددانشگاهی اولین بار سامانه کاریابی را ایجاد کرد، اما به دلایل مختلفی این سامانه الکترونیکی متوقف‌ شده بود که با بازنویسی و احیا این سامانه براساس نیازهای جدید در این گردهمایی شاهد بهره‌برداری و رونمایی از آن هستیم، چراکه هدف ما ارائه خدمت جدید به جامعه هدف که کارجویان و کارفرمایانی هستند، است.

وی با اشاره به همکاری جهاددانشگاهی هنر برای استاندارد و یکسان شدن، همچنین رسیدن به یک هویت بصری مشترک بر فعالیت‌های تبلیغی و فراهم آوری بستری مناسب، بیان کرد: امیدواریم به‌تدریج این فعالیت‌ها گسترش یابد.

غفوریان با اشاره به فعالیت سامانه ثبت‌نام فراگیران (رویش) گفت: تلاش بر این است‌ این سامانه توسعه و گسترش یابد و همه خدمات آموزش و جهاددانشگاهی را در قالب یک پلتفرم جامع پوشش دهد.

انتهای پیام
captcha