کد خبر: 4251457
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۴

برگزاری نخستین اجلاسیه سراسری نماز در نیروهای مسلح به میزبانی فرماندهی انتظامی زنجان

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان زنجان از برگزاری همایش ارتقاء منزلت نماز و همچنین نخستین اجلاسیه سراسری نماز در نیروهای مسلح به میزبانی فرماندهی انتظامی استان زنجان خبر داد.

حجت‌الاسلام سجاد نوری

حجت‌الاسلام سجاد نوری رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان زنجان، در گفت‌وگو با ایکنا در زنجان، با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین کارهای سازمان عقیدتی سیاسی ترویج و توسعه فرهنگ نماز و نمازخوانی در بین کارکنان است، افزود: امروز یکشنبه ۱۱ آذرماه همایش ارتقاء منزلت نماز فرماندهی انتظامی استان زنجان با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان و جمعی از مسئولان برجسته استانی برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: این همایش فرصتی است، برای ایجاد گفت‌وگوهای سازنده و تبادل‌نظر در زمینه اهمیت نماز و نقش آن در زندگی فردی و اجتماعی باشد.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان زنجان در ادامه سخنان خود با اشاره اولین اجلاسیه سراسری نماز نیروهای مسلح گفت: این اجلاسیه در راستای ارتقای معنوی و دینی در مجموعه نیروهای مسلح و لبیک به منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه ترویج فرهنگ اقامه نماز و نمازخوانی در بین نیروهای مسلح که به میزبانی فرماندهی انتظامی استان زنجان برگزار می‌شود.
نوری هدف از برگزاری این اجلاسیه را، ترویج اقامه نماز، نمازخوانی و عبودیت خدا دانست و با اشاره به تجلیل از صاحبان آثار برتر و خادمان نماز، گفت: این اجلاسیه در پنج محور عکس، فیلم، مقاله، سرود و شعر داوری شده است.

وی با اشاره به اینکه آثار واصل شده به دبیرخانه اجلاسیه در استان گفت: تعداد فراخوان جمع‌آوری آثار در سه سطح برون‌سازمانی (هنرمندان، اهل قلم، نخبگان علمی و فرهنگی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی در استان)، در سطح نیروهای مسلح (کارکنان، خانواده‌ها، فرزندان و اعضای وابسته نیروهای مسلح) و کارکنان وظیفه برگزار شده که آثار برتر در هر طیف به مرحله کشوری اجلاسیه راه یافتند.

انتهای پیام
captcha