کد خبر: 3749222
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶

اعزام ۵۵ مبلغ دینی در شهرستان خرم‌دره به مناسبت ایام محرم

گروه اجتماعی ــ رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم‌دره از اعزام ۵۵ مبلغ دینی در ایام محرم در این شهرستان خبر داد و گفت: رویکرد برنامه‌های محرم قرآن‌محوری و مسجدمحوری است.

اعزام ۵۵ مبلغ دینی در شهرستان خرم‌دره به مناسبت ایام محرمحجت‌الاسلام علی مقدمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم‌دره در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، گفت: قبل از شروع ماه محرم به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم‌دره و در راستای انسجام‌بخشی و آماده شدن شهرستان برای برگزاری مراسم ماه محرم و صفر، جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی، گردهمائی مسئولان هیئات مذهبی و مداحان با عنوان پرچمداران بصیرت و همایش طلایه‌داران تبلیغ و جلسات هماهنگی برنامه‌های ایام محرم در شهرستان خرم‌دره برگزار شد.
وی با بیان اینکه ۵۵مبلغ دینی در ماه محرم به مساجد و هیئت‌های شهری و روستایی اعزام و به فعالیت فرهنگی و تبلیغی پرداختند، افزود: مبلغین اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم‌دره درمراسم عزاداری ماه محرم حضور فعال داشته و با حضور در مراسم عزاداری در مساجد و حسینیه‌‌های شهرستان، ضمن اقامه نماز و سخنرانی در اجرای برنامه‌های فرهنگی و قرآنی هیئت‌های عزاداری نیز سهیم بودند.
مقدمی با بیان اینکه برنامه‌های عزاداری سید و سالار شهیدان در شهرستان خرم‌دره به صورت قرآن‌محوری و مسجدمحوری برگزار شد، افزود: فعالیت هیئت‌های مذهبی خرم‌دره بر محور قرآن کریم و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی استوار است و ۸۰ هیئت مذهبی در این ایام در شهرستان خرم دره به فعالیت پرداختند.
وی بیان کرد: تمامی حسینه‌ها و مساجد شهرستان برنامه‌های سوگواری سید و سالار شهیدان در دهه نخست ماه محرم برگزار شد که روستاها نیز از این قاعده مستثنی نبودند.
وی با بیان اینکه به همت اداره تبلیغات اسلامی خرم‌دره و با همکاری شورای هیئات مذهبی و همکاری جوانان و نوجوانان مجمع فاطمیون، اجتماع عظیم تاسوعای حسینی در چهار راه قائم خرم‌دره با شکوه هر چه تمام‌تر برگزار شد، افزود: همزمان با عاشورای حسینی نیز مردم خرم‌دره در اجتماع عظیم خود در روز عاشورا سوگواری کردند که این مراسم برای سومین بار در شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام
captcha