کد خبر: 4323516
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
مدیرکل دفتر امور مجلس جهاددانشگاهی:

مسیر توسعه در جهاد‌دانشگاهی زنجان به‌درستی شکل گرفته است

محمدامین صالحی‌نژاد با بیان اینکه مسیر توسعه در جهاد دانشگاهی زنجان به‌درستی شکل گرفته است، گفت: این مسیر محدود به یک دوره مدیریتی نبوده و در دوره‌های مختلف، رؤسای واحد، این روند را ادامه داده‌اند که از ویژگی‌های مثبت جهاد‌دانشگاهی زنجان محسوب می‌شود.

جهاد دانشگاهی زنجان

به گزارش ایکنا از زنجان، محمدامین صالحی‌نژاد، مدیرکل دفتر امور مجلس جهاددانشگاهی، امروز چهارشنبه، ۲۶ آذرماه در جمع اعضای جهاددانشگاهی واحد زنجان و مراسم آغاز به‌کار سرپرست جدید این نهاد اظهار کرد: لحظه‌ای که شاهد بدرقه گرم و صمیمانه همکاران از یک مدیر هستیم، لحظه‌ای ارزشمند و قابل تقدیر است که نشان‌دهنده تلاش صادقانه مدیر و فرهنگ سازمانی سالم حاکم بر جهاددانشگاهی زنجان است.

وی افزود: دکتر یوسفی از جمله مدیرانی بودند که با وجود ورود از خارج از مجموعه جهاد‌دانشگاهی، شباهت زیادی به اعضای این نهاد داشتند و همین موضوع سبب شد عملکردی قابل تقدیر از خود به‌جا بگذارند. تغییر و تحولات مدیریتی به‌ هیچ‌وجه به معنای ضعف عملکرد نیست و در مورد جهاددانشگاهی زنجان نیز چنین برداشتی وجود ندارد.

این مسئول با تأکید بر تداوم ارتباط با رئیس پیشین جهاددانشگاهی زنجان اظهار کرد: جهاددانشگاهی خانه دکتر یوسفی است و این ارتباط محدود به یک دوره مدیریتی نخواهد بود. در هر زمان و متناسب با تخصص وی، از ظرفیت‌هایشان در جهاد‌دانشگاهی زنجان استقبال خواهیم کرد.

صالحی‌نژاد با اشاره به ظرفیت‌های انسانی واحد زنجان بیان کرد: فضای حاکم بر جهاددانشگاهی زنجان، حاصل تلاش‌های و همراهی همکاران این واحد است.

مدیرکل دفتر امور مجلس جهاددانشگاهی با تأکید بر اهمیت فرهنگ سازمانی در ارزیابی واحدهای جهاد‌دانشگاهی تصریح کرد: در سطح‌بندی واحدهای سازمانی، صرفاً تعداد نیروی انسانی یا شاخص‌های مالی ملاک نیست، بلکه فرهنگ سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار است. بر این اساس، جهاددانشگاهی زنجان از جمله واحدهایی است که به‌واسطه حاکم بودن فرهنگ سازمانی صحیح، می‌تواند در رده واحدهای سطح یک جهاددانشگاهی کشور قرار گیرد.

وی افزود: تلاش‌هایی که امروز در جهاددانشگاهی زنجان در حال انجام است، برای دفتر مرکزی نیز ملموس بوده و نشان می‌دهد این واحد ظرفیت رشد و ارتقای بیشتری نیز دارد. 

صالحی‌نژاد با بیان اینکه مسیر توسعه در جهاددانشگاهی زنجان به‌درستی شکل گرفته است، گفت: این مسیر محدود به یک دوره مدیریتی نبوده و در دوره‌های مختلف، رؤسای واحد، این روند را ادامه داده‌اند که از ویژگی‌های مثبت جهاددانشگاهی زنجان محسوب می‌شود.

ابراهیم شهبازی، سرپرست جهاد دانشگاهی زنجان در ادامه این مراسم با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از تجارب همکاران گفت: بسیار علاقه‌مندم از تجربه دوستان استفاده کنم و با همکاری همه اعضا، مسیر پیشرفت واحد را ادامه دهیم.

این مسئول تصریح کرد: امیدواریم واحد انسان‌سالار جهاددانشگاهی زنجان در شأن جایگاه دانشگاهی خود حفظ شده و ارتقا یابد. 

وی با قدردانی از عملکرد واحد زنجان افزود: از همه شما به‌واسطه نام نیکی که تاکنون از واحد زنجان در مجموعه جهاددانشگاهی شکل گرفته، تشکر می‌کنم. با وجود همه مشکلات و مسائلی که وجود دارد، واحد زنجان همواره درخشان ظاهر شده و این میراث ارزشمند برای بنده بسیار گران‌بهاست. امیدوارم بتوانم به‌خوبی از این سرمایه صیانت کنم.

طاهر یوسفی‌امیری، رئیس سابق جهاددانشگاهی زنجان نیز در این مراسم گفت: من بدون هیچ پیش‌زمینه آشنایی و ارتباط قبلی وارد این مجموعه شدم، اما از نخستین روز حضور، شاهد همراهی، همدلی و حمایت کامل همکاران در تمامی حوزه‌ها بودم؛ همراهی‌هایی که حقیقتاً فراتر از انتظار و قابل تقدیر است.

وی با تأکید بر روحیه کار جمعی حاکم بر جهاددانشگاهی زنجان گفت: از ابتدا نگاه من این بود که تفاوتی میان اعضا وجود ندارد و همه در کنار هم، با نقش‌های متفاوت، برای خدمت به همکاران و ارتقای جایگاه جهاددانشگاهی در سطح استان و کشور تلاش می‌کنیم. این همدلی و مشارکت، بزرگ‌ترین دلگرمی من در طول بیش از دو سال مسئولیتم بود.

رئیس سابق جهاددانشگاهی زنجان با بیان اینکه همواره از رویکردهای شعاری پرهیز کرده است، افزود: هیچ‌گاه خودم را در جایگاه ارشاد یا نصیحت دیگران ندیدم و همواره تلاش کرده‌ام تصمیم‌گیری‌ها با مشارکت جمعی و همفکری همکاران انجام شود تا همه اعضا خود را در موفقیت‌ها سهیم بدانند.

یادآور می‌شود، سرپرست جدید جهاددانشگاهی زنجان از امروز، 26 آذرماه به‌طور رسمی کار خود را آغاز کرد و مراسم تکریم و معارفه نیز به‌زودی با حضور مسئولان جهاددانشگاهی و استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
رقیه فرنیا
captcha