
به گزارش
ایکنا، از زنجان، حجتالاسلام محمد نوری امام جمعه صائین قلعه شامگاه دیروز چهارشنبه ۱۸ مهر ماه در جلسه ستاد هماهنگی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به ترور ۱۷ هزار نفر از مردم بیگناه کشورمان توسط منافقین، اظهار کرد: امروز منافقین جنگ اقتصادی را به عنوان قتلگاه انسانها انتخاب کردهاند.
وی با اشاره به بهرهگیری دشمنان از منافقین در لباسهای گوناگون برای تهدید کشورمان، یادآور شد: در فتنه ۸۸ که دشمنان قصد براندازی رژیم نظام اسلامی را در کشورمان داشتند از منافقین در لباس شورشگر استفاده کردند اما توطئه آنها خنثی شد.
این مسئول با تأکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای انقلاب، اضافه کرد: تبیین دستاوردهای انقلاب به نسل جدید برای دفاع از اصل نظام باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه مسئولان ما باید در جنگ اقتصادی همانند دوران دفاع مقدس عمل کنند، یادآور شد: مردم خواهان ارتباط مستقیم مسئولان با آنها و حل مشکلاتشان هستند.
وی با بیان اینکه مردم از تبعیض و بیعدالتی متنفرند، عنوان کرد: انجام خدمت صادقانه و گفتار صادقانه باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
انتهای پیام