کد خبر: 3865609
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶

آموزش و پرورش به ارتقای مهارت‌های عملی دانش‌آموزان اهتمام ورزد

گروه اجتماعی ــ امام جمعه سلطانیه گفت: تربیت دینی دانش‌آموزان بر اساس سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش مورد توجه باشد و مهارت‌های عملی در کودکان و نوجوانان نیز باید تقویت شود.

آموزش و پرورش به ارتقای مهارت‌های عملی دانش‌آموزان اهتمام ورزدبه گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب، امام جمعه سلطانیه، شنبه، ۳۰ آذرماه در ششمین نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان سلطانیه با اشاره به اهمیت و جایگاه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تبیین برخی محورهای آن، گفت: سند تحول آموزش و پرورش نقشه راه نظام تعلیم و تربیت است.

وی با بیان این‌که سند تحول بر اساس آموزه‌های قرآن و سیره ائمه معصومین(ع) و اندیشه‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تهیه شده است، افزود: تربیت انسانی موحد، مؤمن، معتقد، ولایت‌مدار، تلاش‌گر، خودباور و آماده ورود به زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی از اهداف این سند است.

امام جمعه سلطانیه افزود: در سند تحول، تعلیم و تربیت در همه مسائل اعم از اعتقادی، اخلاقی، اقتصادی، هنری و اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.

حسینی‌نسب با بیان این‌که در برخی موارد دانش‌آموزان بعد از اتمام تحصیلات مهارت‌های لازم را ندارند و یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری مهارت‌آموزی است، گفت: بر اساس سند تحول، دانش‌آموزان باید یک مهارت مفید برای تأمین زندگی حلال خود یاد بگیرند تا در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشند.

امام جمعه سلطانیه با بیان این‌که معیار در آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت سند تحول بنیادین است نه سند ۲۰۳۰، گفت: سند ۲۰۳۰ برخلاف سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت و مخالف ارزش‌های اسلامی است.

وی به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره و تصریح کرد: نظام تعلیم و تربیت بر اساس چشم‌انداز ۱۴۰۴ مبتنی بر معیارهای اسلامی و برخورداری از توانمندی‌های تربیتی در سطح منطقه الهام‌بخش و الگو خواهد بود.

انتهای پیام
captcha