کد خبر: 3883997
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۰

اختصاص ۴۰۰ میلیون تومان برای پیشگیری از کرونا در زنجان

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از اختصاص ۴۰۰ میلیون تومان برای پیشگیری از بیماری کرونا خبر داد و گفت: لوازم بهداشتی با اولویت به بیماران صعب‌العلاج، سالمندان، مادران باردار و شیرده و سپس سایرین توزیع می‌شود.

اختصاص 400 میلیون تومان به کمیته امداد زنجان برای پیشگیری از کروناهدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان، در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، با اشاره به اینکه حفظ سلامت اقشار مختلف جامعه و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: 400 میلیون تومان اعتبار برای پیشگیری از بیماری ویروس کرونا و تهیه اقلام بهداشتی برای مددجویان در معرض ابتلا اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: این مبلغ با رعایت اولویت برای تهیه اقلام بهداشتی برای بیماران خاص و صعب‌العلاج، سالمندان زمین‌گیر، بیماران زمینه‌ای، مادران باردار و شیرده و در نهایت برای افراد دیگر هزینه می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان، الکترونیکی کردن خدمات امداد به منظور کاهش حجم مراجعات، تماس تلفنی مددکاران با سالمندان و افراد بیمار و ارائه آموزش‌های لازم برای آنان‌، تعطیلی جلسات آموزشی و توقف اردوهای فرهنگی، تفریحی و زیارتی و اطلاع‌رسانی پیامکی برای انتشار توصیه‌های بهداشتی را از جمله اقدامات این نهاد برای پیشگیری از بیماری کرونا برشمرد‌.

این مسئول به اقدامات پیشگیرانه از این بیماری در بین کارکنان و مددجویان اشاره کرد و گفت: علاوه بر پیش‌بینی و تجهیز ادارات به اقلام بهداشتی و ارائه آموزش‌های لازم، رعایت بهداشت فردی و جدی گرفتن توصیه‌های وزارت بهداشت ضروری است‌.

صفری یادآور شد: با بسترسازی انجام شده 36 خدمت مورد نیاز مددجویان تحت حمایت با هدف کاهش بار مراجعات به دفاتر کمیته امداد و تسریع در روند خدمت‌رسانی به ولی‌نعمتان این نهاد به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود.

وی همچنین به میلاد با سعادت حضرت علی (ع) اشاره کرد و افزود: حقیقتا مددکاری واقعی را می‌توان در سیره، سبک و روش این امام بزرگوار مشاهده کرد و امیرالمومنین (ع) در حوزه یتیم‌نوازی، رسیدگی به احوال نیازمندان با حفظ عزت و کرامت انسانی و در حوزه کار و تلاش، حرکت جهادی به معنای حقیقی کلمه نمونه و الگو بودند.

انتهای پیام
captcha