کد خبر: 3929083
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷

فرهنگ‌سازی امور اجتماعی در تولید محتوای کتاب‌ها مورد توجه قرار گیرد

استاندار زنجان گفت: زنجیره بسیاری از مشکلات از درون خانواده آغاز می‌شود و متاسفانه اقدامات ایجابی مانند فرهنگ‌سازی مغفول مانده است و برای حل این مشکل باید فرهنگ‌سازی امور اجتماعی در تولید محتوای کتاب‌ها مورد توجه قرار گیرد.

فرهنگ‌سازی امور اجتماعی در تولید محتوای کتاب‌ها مورد توجه قرار گیردبه گزارش ایکنا از زنجان، فتح‌الله حقیقی، استاندار زنجان، 22 مهرماه در انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان اظهار کرد: تولید محتوا در مورد کرونا و فرهنگسازی برای سبک زندگی و فعالیت، آگاه‌سازی در خصوص عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شرایط موجود باید در حوزه کتاب و کتابخوانی مورد توجه قرار گیرد و علاوه بر آن محتواهای هنری و چندرسانه‌ای نیز تولید شود.

وی با اشاره به اینکه خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماعی در جامعه مطرح است و بسیاری از فرهنگ‌ها را شکل می‌دهد، ابراز کرد: زنجیره بسیاری از مشکلات از درون خانواده آغاز می‌شود و متاسفانه اقدامات ایجابی مانند فرهنگسازی مغفول مانده و اقدامات سلبی، پیگیری می‌شوند.

این مقام مسئول تاکید کرد: متولیان حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی باید این باور حقیقی را در مردم ایجاد کنند که استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پیشگیری از کرونا بسیار مهم است و در مبارزه با بیماری کرونا فقط کادر بهداشت و درمان نقش ندارند بلکه حوزه فرهنگی و اجتماعی هم باید نقش برجسته‌ای ایفا کند.

استاندار زنجان با اشاره به افزایش بیش از 100 درصدی پرداخت نیم‌درصد درآمد شهرداری‌های استان به کتابخانه‌های عمومی در سال 98 نسبت به 97 بیان کرد: افزایش پرداخت‌ها نشان می‌دهد که پیگیری‌ها در این زمینه، جدی و کارساز بوده و شهرداری‌ها به تعهدات خود عمل کرده‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص کرونایی حاکم، احتمال دارد به جز نیم درصد سهم شهرداری‌ها، اعتبارات سال 99 به طور کامل محقق نشود که باید برای وصول کامل آن تلاش شود و از طرف دیگر کاهش 80 درصدی اهدای کتاب توسط مردم به کتابخانه‌ها در سال گذشته نسبت به سال 97 باید بررسی شود.

حقیقی با تاکید بر برگزاری برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی با محوریت فضای مجازی و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی گفت: بالاترین هدف در گرامیداشت هفته کتاب این است که در شرایط کرونایی، راهکارهایی برای ترغیب و تشویق بیش از پیش مردم به مطالعه، سرمایه‌گذاری، اهدای کتاب و سایر موضوعات مرتبط با کتاب و کتابخوانی پیدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد اعضا، اهدای کتاب، شمار مراجعان و تعداد کتاب‌های امانتی، چهار شاخص مهم موفقیت در حوزه کتاب و کتابخوانی است که باید به آن‌ها توجه شود، تصریح کرد:  ساخت کتابخانه خیّری شهید کبودخانی توسط جوان 35 ساله در روستای محمدآباد شهرستان خدابنده اقدام ارزشمندی است و باید این کارها به مردم معرفی شود.

انتهای پیام
captcha