کد خبر: 3931863
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴

راه‌اندازی کاروان‌های شادی در دهه وحدت

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه برنامه‌های 13 آبان امسال با پویش‌های مختلف در فضای مجازی شکل می‌گیرد، گفت: کاروان‌های شادی نیز در دهه وحدت راه‌اندازی می‌شود.

راه‌اندازی کاروان‌های شادی در دهه وحدتبه گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام علی ناصر، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان، 7 آبان‌ماه در جلسه کارگروه دانشجویی و دانش‌آموزی ستاد برگزاری مراسم 13 آبان و هفته وحدت اظهار کرد: 13 آبان از نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی است و سه رویداد مهم شامل تبعید معمار کبیر انقلاب به ترکیه، شهادت تعدادی از دانش‌آموزان و تسخیر لانه جاسوسی را در خود جای داده است.

وی با اشاره به اینکه ردپای آمریکا و مستکبران در پشت پرده همه جنایات علیه ایران و نظام اسلامی وجود دارد، تصریح کرد: با وجود اینکه شیوع کرونا مانع برگزاری مراسم تجمعی است اما معتقدیم شعار، منش و هدف استکبارستیزی تعطیل‌بردار نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: شیوع کرونا و این امتحان الهی سبب شده از روش‌های جدید برای بازخوانی ارزش‌های انقلاب اسلامی استفاده کنیم و با بهره‌گیری از راهکارهای تبلیغی پیام 13 آبان و هفته وحدت را به نسل‌های نوجوان و جوان انتقال دهیم.

این مسئول با اشاره به مصادف شدن 13 آبان با ولادت حضرت محمد(ص) و آغاز هفته وحدت بیان کرد: باید از شخصیتی که الگوی همه بشر در راستای کفرستیزی و مصداق بارز أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم است، برای احیا و تقویت فرهنگ استکبارستیزی بهره برد.

ناصر به انتخابات ریاست جهموری آمریکا اشاره کرد و گفت: برخی ادعا می‌کنند انتخابات آمریکا در وضعیت اقتصادی کشور ما تاثیر دارد اما باید گفت دشمنی آمریکا همیشه با کشور ایران وجود داشته و بعد از پیروزی انقلاب این دشمنی علیه نظام اسلامی بیشتر شده و فقط رئیس جمهورها تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه برای 13 آبان و روز استکبارستیزی تولید محتوا انجام شده و باید با همکاری ارگان‌های مختلف به مخاطبان عرضه شود، ادامه داد: از بستر فضای مجازی برای فعالیت‌ها بهره‌گیری می‌شود و کاروان‌های شادی در خیابان‌ها به اجرای سرود خواهند پرداخت.

اصغر حاج‌علی‌اکبری نیز در این جلسه اظهار کرد: این دانشگاه در فعالیت‌های فرهنگی 3 گروه هدف دارد که شامل اساتید، کارکنان و دانشجویان می‌شود و در بخش دانشجویان با محوریت بسیج اساتید، نشست‌های استکبارستیزی را در دستور کار قرار داده است و به بررسی اندیشه سردار سلیمانی به عنوان پیشتاز استکبارستیزی خواهد پرداخت.

معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور استان زنجان بیان کرد: در گام بعدی دانشجویان می‌توانند آثار خود را در قالب جشنواره رویش در سامانه بارگذاری کنند. همچنین به مناسبت 13 آبان از کتاب مکتب سلیمانی رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جامعه امروز به تولید محتوای جدید متناسب باز ذائقه مخاطبان و کارهای اثرگذار نیاز دارد، تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود کتاب مدیریت رویدادهای فرهنگی با پیشنهادهای جذاب صاحب‌نظران تدوین شود.

 

انتهای پیام
captcha