کد خبر: 3943310
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸

تشکیل هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی در زنجان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان از تشکیل هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی خبر داد و گفت: این هیئت اندیشه‌ورز به منظور افزایش تعامل و رصد فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی حوزه بانوان تشکیل شده است.

تشکیل هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی در زنجانبه گزارش ایکنا از زنجان، حجت الاسلام سعید احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، 6 دی‌ماه در جلسه هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی اظهار کرد: معتقدیم بانوان تربیت‌کننده یک نسل هستند، از این‌رو برای نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه باید بانوان توانمند شوند.

وی با اشاره به رویکرد مردمی‌سازی تبلیغ ابراز کرد: هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی تنها برای اداره تبلیغات اسلامی نیست و این هیئت به کل جامعه قرآنی اختصاص دارد و امیدواریم با توجه به نقش‌آفرینی بانوان در عرصه‌های مختلف، شاهد فعالیت‌های خوبی در این حوزه باشیم.

این مسئول تصریح کرد: هیئت اندیشه‌ورز قرآنی با هدف حضور مؤثر بانوان در حوزه‌های مختلف قرآن و عترت برای تحقق سبک زندگی قرآنی، شناسایی و جلب مشارکت فعالان قرآنی، تقویت خانه‌های قرآنی و توسعه و تعمیق باورهای دینی در بین خانواده‌ها تشکیل شده و باید فعالیت بانوان در این هیئت پررنگ شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تأکید بر اینکه هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی باید رویکرد توحیدی، تربیتی، تمدنی و انقلابی داشته باشد، ادامه داد: سبک حرکت در هیئت اندیشه‌ورز متناسب با گام دوم انقلاب باشد و برای تحقق این مهم باید کمیته‌ها و کمیسیون‌های تخصصی در این هیئت تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون در حوزه قرآنی جبهه‌ای تشکیل نشده و باید این هیئت اندیشه‌ورز قرآنی عملیاتی کار کند، یادآور شد: این هیئت اندیشه‌ورز به منظور افزایش تعامل و رصد فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و مسائل حوزه بانوان تشکیل شده است و بانوان نخبه حوزه قرآنی در شناسایی مسائل اجتماعی و فرهنگی باید حضور پررنگی در این هیئت اندیشه‌ورز داشته باشند.

احمدی با بیان اینکه این هیئت به منظور بررسی مشکلات بانوان قرآنی در استان نیز تشکیل شده است، افزود: این هیئت به دنبال انجام فعالیت‌های تخصصی در حوزه بانوان است و باید موضوع تعمیق مفاهیم قرآنی مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha