کد خبر: 3981054
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳

جشن‌های غدیر در زنجان به شکل مردمی برگزار شود

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با تأکید بر توسعه فرهنگی غدیر در جامعه و تبیین آن در بین جوانان گفت: جشن‌های غدیر در زنجان به شکل مردمی برگزار شود.

جشن‌های غدیر در زنجان به شکل مردمی برگزار شودبه گزارش ایکنا از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان، شب گذشته، 8 تیرماه در جلسه ستاد غدیر استان زنجان، اظهار کرد: مسئله غدیر مهمترین پیام حضرت محمد(ص) بود که در آخرین روزهای عمر باسعادت خود باید با بیان آن برای مردم رسالت خود را تکمیل می‌کرد و اکنون نیز تبیین فرهنگ غدیر یک تکلیف است.

وی با اشاره به اینکه بنیاد غدیر استان زنجان تلاش‌های خوبی در زمینه غدیرشناسی انجام می‌دهد اما ضروری است برنامه‌های این هفته به صورت مردمی برگزار شود، ابراز کرد: باید رنگ و بوی مردمی اصلی‌ترین مسئله جشن‌های غدیر باشد تا اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.

امام‌جمعه زنجان تصریح کرد: لازم و واجب است خطبه غدیر هر ساله برای مردم خوانده و تبیین شود و ترجمه خطبه غدیر در فرازهای مختلف به گوش مردم برسد؛ چرا که این فرهنگ باید همواره در جامعه ساری و جاری باشد. در این بین فضاسازی ادارات نیز باید مورد توجه قرار گیرد

وی با اشاره به اینکه نسل جوان با فرهنگ غدیر بیگانه هستند، بیان کرد: وظیفه سنگینی در خصوص تبیین فرهنگ غدیر بر عهده همگان است و نباید بر اساس باری به هر جهت تکلیف انجام شود.

خاتمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و هفتم تیر یادآور شد: زمانی که مقام معظم رهبری بعد از حادثه ترور در بیمارستان بستری شدند، آقای محلاتی از طرف امام خمینی (ره) به دیدار ایشان رفتند که ایشان با اطلاع از شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یارانش اظهار تاسف کردند که چرا شهید نشده‌اند و امام خمینی (ره) در پاسخ به اظهار تاسف ایشان در خصوص عدم شهادت فرمودند اگر چه شهادت سعادت است اما خداوند شما را به عنوان ذخیره نظام اسلامی نگه داشته است.

وی ادامه داد: زمانی که مجلس شورای اسلامی رای به عدم کفایت سیاسی بنی صدر داد و ایشان با 16 میلیون رای رئیس جمهور کشور شدند، آرامشی در کشور ایجاد شد و پس از ارتحال امام خمینی (ره) نیز بعد از یک دوره کوتاه حیرانی و سرگردانی ملت در یک جلسه به اتفاق آرا مقام معظم رهبری به عنوان خلف صالح امام انتخاب شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان تصریح کرد: بعد از 32 سال از زعامت مقام معظم رهبری متوجه می‌شویم که امام خمینی (ره) این روزها را می‌دیدند و از برکات وجودی ایشان مطلع بودند که ایشان را به عنوان ذخیره انقلاب معرفی کردند. مقام معظم رهبری مانند پدری مهربان، دلسوز و نقطه ثقل و آرامش کشور و امید مظلومان و مستضعفان منطقه هستند و امروز آثار و برکات وجودی ایشان بیشتر هویدا است.

انتهای پیام
captcha