فاطمه غنیمتی در گفتوگو با ایکنا از زنجان، با اشاره به جذب و پرورش هنرمند و تولید آثار فاخر هنری، اظهار کرد: فعالیتهای آموزشی حوزه هنری در کنار تولید، خروجی محور بوده و تربیت درست هنرمندان نیز اهمیت ویژهای دارد و برای هنرجویان این فرصت فراهم میشود تا با شرکت در این کارگاههای آموزشی - تحلیلی فرصت تولید اثر داشته باشند و حوزه هنری نیز از هنرجویان مستعد بعد از اتمام کارگاه نیز حمایت میکند.
وی تصریح کرد: عامل تفاوت کارگاههای حوزه هنری با سایر کلاسهای آموزشی در این است که هنرجویان با شرکت در این کارگاهها بر اساس آموزشهای تخصصی مبانی فکری، تبیینی و تحلیلی هنر فرصت تولید آثار فاخر را دارند.
غنیمتی ادامه داد: کلاسهای آموزشی حوزه هنری استان زنجان تولید محور و به صورت کارگاهی برگزار میشوند که هدف حوزه هنری از برگزاری کارگاهها صرفاً آموزش نبوده و سعی داریم تا هنرجویان بعد از اتمام کارگاه، توانایی تولید اثر را داشته باشند.
وی با بیان اینکه تنها آموزش اهداف کارگاههای حوزه هنری نیست، افزود: بحث و گفتوگو و تبادلنظر پیرامون مبانی فکری و تبیینی و تحلیلی هنر از لحاظ بررسی جایگاه هنر و اثرگذاری هنر اسلامی و انقلابی، از دیگر اهداف برگزاری این کارگاهها است که هنرجویان علاقهمند با شرکت در این کارگاهها و دریافت این مفاهیم میتوانند از این تحلیلها در تولید آثار فاخر بهرهمند شوند.
کارشناس مسئول آموزش و پژوهش حوزه هنری استان زنجان با بیان اینکه حوزه هنری در طول سال در رشتههای مختلف همچون هنرهای تجسمی، تصویری، نمایشی، آفرینشهای ادبی، ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی کارگاههایی را برگزار میکند، ادامه داد: این کارگاهها از طریق انتشار پوستر در فضای مجازی (صفحات رسمی حوزه هنری زنجان در تلگرام و اینستاگرام)، سایت اطلاعرسانی میشود. همچنین علاقهمندان میتوانند برای اطلاع از کارگاهها به حوزه هنری استان مراجعه کنند.
انتهای پیام