کد خبر: 4062446
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰

سرمایه‌گذاری در بازار پوشاک و استفاده از مدل‌های بومی نیاز اصلی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در بازار عظیم پوشاک و استفاده از مدل‌های بومی در این حوزه، نیاز اصلی است، گفت: متأسفانه فضایی در بازار پوشاک ایجاد شده است که کمتر پوشاکی را می‌توان مطابق بر عرف ایرانی و اسلامی در بازار مشاهد کرد و همین امر موجب بروز مشکلاتی برای خانواده‌ها در تأمین پوشاک شده است.

پوشاک اسلامی ایرانی

به گزارش ایکنا از زنجان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، امراله حسنی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان شامگاه روز گذشته، ۱۶ خرداد در دومین جلسه ساماندهی و بررسی دستور‌العمل پوشاک اجتماعی بانوان استان، گفت: باید با استفاده از ظرفیت داخلی استان، فکر جدی در حوزه پوشاک این قشر داشته باشیم.

وی با تاکید بر بررسی نحوه اجرایی کردن دستورالعمل ساماندهی پوشاک اجتماعی، گفت: این دستورالعمل که در حال حاضر به عنوان قانون ابلاغ شده است بعد از بررسی و توجیه دستگاه‌های مربوطه، اجرایی خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در بازار عظیم پوشاک و استفاده از مدل‌های بومی در این حوزه، نیاز اصلی است، گفت: متأسفانه فضایی در بازار پوشاک ایجاد شده است که کمتر پوشاکی را می‌توان مطابق بر عرف ایرانی و اسلامی در بازار مشاهد کرد و همین امر موجب بروز مشکلاتی برای خانواده‌ها در تأمین پوشاک شده است.

حسنی ادامه داد: ریشه بسیاری از این مشکلات به دلیل غفلت ادارات فرهنگی، نظارتی و همچنین عدم فرهنگ‌سازی مناسب است.

در ادامه جلسه ناصر فغفوری رئیس سازمان صمت استان با اشاره به تامین پوشاک استان از سایر استان‌های کشور گفت: از حیث تأمین پوشاک به سایر استان‌ها وابسته بوده و متأسفانه واحدهای تولیدی پوشاک در استان به صورت صنفی یا کارگاهی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در حال تلاش جهت راه‌اندازی بزرگ‌ترین واحد پوشاک استان هستیم که تمام فرایند تولید پارچه، طراحی، برش، دوخت و ... را شامل می‌شود و امیدواریم با راه‌اندازی این واحد و ایجاد اشتغال که فاز نهایی بیش از ۲۰۰۰ نفر خواهد بود، بتوانیم میزان وابستگی استان در این حوزه را کاهش دهیم.

فغفوری با اشاره به بالا بودن قیمت پوشاک در استان زنجان خاطر‌نشان کرد: در نظر داریم با برگزاری نمایشگاه‌های پوشاک و ارائه تسهیلات به واحدهای تولید پوشاک، این محصولات با قیمت مناسب عرضه گردد.

حسین نجفی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان نیز ضمن تاکید بر پرداخت عمیق‌تر نسبت به این مسئله، بیان کرد: بخشی از مسئله ما در حوزه تولید پوشاک ایرانی و اسلامی عدم توجه به موضوع تنوع در رنگ و جنس است؛ تنوعی که می‌توان در طرح‌های سنتی ایرانی بسیار مشاهده کرد.

وی افزود: باید میان نگاه هنری و صنعتی ارتباط برقرار کنیم و از نگاه صرفا صنعتی در تولید پوشاک به سمت نگاه هنری، صنعتی حرکت کرده و در نهایت فرایند تجاری‌سازی را به درستی انجام دهیم.

در ادامه جلسه مقرر شد که دستورالعمل مربوط به مد و لباس جهت اجرایی شدن از طریق ادارات مربوطه پیگیری شود.

انتهای پیام
captcha