کد خبر: 4185344
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان زنجان:

دانش‌آموزان از معارف و مفاهیم قرآنی بهره‌مند شوند

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان زنجان با تاکید بر اینکه مسؤولان باید تلاش کنند دانش‌آموزان بیشتر از معارف و مفاهیم قرآنی بهره‌مند شوند، گفت: خوشبختانه بسیاری از والدین پیگیر این هستند که فرزندان‌شان در مسیر قرآنی قرار گیرند.

ارسالی/دانش‌آموزان و قرآن

به گزارش ایکنا از زنجان علی اسماعیلی مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان زنجان ظهر امروز (۱۱ آذر) در مراسم متمرکز استانی گرامی‌داشت آغاز هفته قرآن، عترت و نماز، با یادآوری اینکه ۷ تا ۱۱ آذرماه هفته قرآن و عترت نام‌گذاری شده است، اظهار کرد: امروز هر چه داریم به برکت قرآن و اسلام است، بر همین اساس باید تلاش کنیم گستره و کثرت برنامه‌های قرآنی در مدارس افزایش یابد و دانش‌آموزان علاقه‌مند بیشتری جذب این برنامه‌ها شوند.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم گستره و کثرت برنامه‌های قرآنی در مدارس افزایش یابد و دانش‌آموزان بیشتری جذب این برنامه‌ها شوند.

این مسئول با تاکید بر اینکه مسؤولان مرتبط باید تلاش کنند دانش‌آموزان بیشتر از معارف و مفاهیم قرآنی بهره‌مند شوند، گفت: خوشبختانه بسیاری از والدین پیگیر این هستند که فرزندان‌شان در مسیر قرآنی قرار گیرند. با توجه به همین موضوع، همه تلاش ما این است که فضا را برای تحقق این امر مهم فراهم کنیم.

انتهای پیام
captcha