حجتالاسلام والمسلمین سیدموسی موسوی، مسئول امور قرآنی ادارهکل اوقاف و امور خیریه زنجان در گفتوگو با خبرنگار ایکنا از زنجان، با اشاره به برگزاری مرحله نیمهنهایی بخش معارفی چهلوهفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف اظهار کرد: از استان زنجان پنج نفر در بخش بانوان(رقیه حسینخانلو در رشته تفسير قرآنکریم و فاطمه بیگدلو، رویا سلطانپورواحد، رقیه شکوری و بلور صفایی در رشته صحيفه سجادیه) به این مرحله راه پیدا کردهاند.
وی افزود: مسابقات در این مرحله بهصورت مصاحبه مجازی برخط و تصویری خواهد بود که در محل ادارهکل اوقاف استان برگزار خواهد شد که در زمان ۵ تا ۷ دقیقه باید به سؤالات پاسخ دهند.
مسئول امور قرآنی ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان ادامه داد: نمره نهایی در بخش تفسیر مجموع امتیازات کسب شده در روخوانی و روانخوانی، ترجمه صحیح و روان آیه، ترجمه واژگان، شرح مفاهیم تفسیری، فن بیان و مدیریت زمان خواهد بود.
موسوی بیان کرد: در رشته صحیفه سجادیه هم مجموع امتیازات کسب شده در صحیح و روانخوانی متون ادعیه، ترجمه صحیح و روان ادعیه، ترجمه واژگان دعا، شرح و بیان ادعیه، فن بیان و مدیریت زمان، برای ورود به مرحله نهایی نیاز خواهد بود. همچنین ۶۰ درصد نمره از این مصاحبه و ۴۰ درصد هم نمره کتبی مرحله استانی تأثیرگذار خواهد بود.
وی گفت: زمان مصاحبه آزمون مجازی رشته تفسیر سوم آذرماه از ساعت ۹٫۳۰ صبح بر طبق جدول زمانبندی شروع میشود و زمان مصاحبه رشته صحیفه سجادیه نیز ششم آذرماه از ساعت ۱۳:۳۰ خواهد بود.
انتهای پیام