کد خبر: 4258131
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
نماینده ولی‌ فقیه در زنجان:

ایکنا به توسعه امور قرآنی در کشور بیندیشد

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی با اشاره به فعالیت شعبه خبرگزاری ایکنا در زنجان گفت: این خبرگزاری باید بداند چه نقشی را در توسعه امور قرآنی در استان‌های کشور می‌تواند ایفا کند، چراکه چنین کارهایی در امور جامعه مؤثر خواهند بود.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی امام جمعه زنجان

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه زنجان، امروز، 16 دی‌ماه در نشست با جهادگران جهاددانشگاهی این استان با بیان اینکه گاهی گلوگاه‌هایی وجود دارد که با مطالعات نهادهایی همچون جهاددانشگاهی می‌شود اطلاعات را به گوش مسئولان رساند، اظهار کرد: اگر مسئولان اطلاعات کافی از برنامه‌ها و مطالعات جهاددانشگاهی داشته باشند قطعاً در صورت مراجعه بخش‌های دیگر می‌توان به‌عنوان نقطه اتصال عمل کرد.

وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف در استان را شناسایی کند و با ایجاد تعاملات می‌توان کارهای خوبی را انجام داد. دلیلی ندارد که یک کار را چند بخش دنبال کنند.

امام جمعه زنجان با اشاره به فعالیت شعبه خبرگزاری ایکنا در این استان اظهار کرد: خبرگزاری‌های تخصصی همچون ایکنا، با درخشش خود می‌توانند به اقداماتشان شأن دهند و با انعکاس گسترده رویدادها و ایجاد حس نیاز در جامعه اثرگذاری خود را نشان دهند.

حسینی ادامه داد: خبرگزاری ایکنا باید بداند چه نقشی را در توسعه امور قرآنی در استان‌های کشور می‌تواند ایفا کند، چراکه چنین کارهایی در امور جامعه مؤثر خواهند بود.

تغییر کارکردهای جهاددانشگاهی متناسب با زمان

طاهر یوسفی‌امیری، رئیس جهاددانشگاهی زنجان نیز در این نشست با اشاره به تشکیل این نهاد انقلابی در اوایل انقلاب گفت: جهاددانشگاهی با رسالتی که دارد کارکردهای خود را متناسب با زمان در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناورانه تغییر داده است.

وی تصریح کرد: چابکی، چالاکی و تناسب با نیازهای روز جامعه از ویژگی‌های فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی است، به‌طوری‌ که در تدوین دوره‌ها موارد نقطه‌ای و موضعی تعریف شده و مخاطبان شناسایی می‌شوند و این آموزش‌ها پویایی بالایی دارند.

رئیس جهاددانشگاهی زنجان با اشاره به اینکه در برنامه‌های فرهنگی این نهاد نیز تلاش بر جذب جوانان پاک‌‌نیت است، بیان کرد: برنامه‌هایی که به همت جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ زنجان اجرا می‌شود بیشترین تعداد مخاطبان را دارد. در بخش افکارسنجی نیز باید به این نکته اشاره کرد که مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی می‌تواند پروژه‌های دقیقی در حوزه‌های مختلف تهیه و ارائه تحلیل کند که در اختیار دست‌اندرکاران قرار دهد.

یوسفی‌امیری به فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی استان زنجان نیز اشاره کرد و یادآور شد: پژوهش‌ها مسئله‌محور بوده و متناسب با نیازها انجام شده و کاربردی است. مرکز ITC جهاددانشگاهی نیز منطبق با این دیدگاه فعال بوده و ابتدا مشتری شناسایی و مسائل احصا شده و براساس آن کارها انجام شده است و مشاهده می‌کنیم که در حال حاضر همه ایستگاه‌های شرکت گاز به دستگاه‌های ساخته شده در جهاددانشگاهی زنجان برای پایش داده‌ها مجهز شده و در برخی مناطق کشور نیز این کار در حال انجام است.

وی با اشاره به فعالیت آزمایشگاه تخصصی مواد خوراکی و آشامیدنی جهاددانشگاهی زنجان نیز گفت: این آزمایشگاه در حوزه صنایع غذایی بازروی کمکی بخش‌های مرتبط با سلامت و امنیت غذایی بوده و آزمایشگاه معتمد بخش‌های مختلف مرتبط با این حوزه به‌شمار می‌آید.

انتهای پیام
captcha