کد خبر: 4296026
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
نماینده ولی فقیه در زنجان:

هیئات مذهبی، طلایه‌داران جهاد تبیین و رفع آسیب‌های اجتماعی باشند

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی گفت: جامعه مادحان و ذاکران، نقش محوری در ترویج معارف اهل بیت(ع) و رفع آسیب‌های اجتماعی دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، امام جمعه زنجان

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان، امروز 2 مرداد در همایش هم‌اندیشی مداحان و مدیران هیئات مذهبی زنجان، با قدردانی از تلاش‌های جامعه مادحان و ذاکران در ماه محرم و صفر، بر نقش محوری این قشر در ترویج معارف اهل بیت(ع) و رفع آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

وی خطاب به فعالان عرصه ستایشگری اهل بیت(ع) اظهار کرد: ماه محرم و صفر، اوج دلدادگی و خدمت‌رسانی جامعه مداحان و ذاکران است و بنده به نوبه خود از زحمات شما عزیزان قدردانی می‌کنم.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه، از هیئات مذهبی خواست تا در راستای تبیین و رفع این مشکلات، تلاش بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات ماهانه هم‌اندیشی مداحان و مسئولان هیئات مذهبی، گفت: این جلسات فرصتی برای تبادل‌نظر و هماهنگی بیشتر در راستای ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) و همچنین پرداختن به مسائل و مشکلات جامعه است.

حجت‌الاسلام حسینی با تاکید بر اهمیت «جهاد تبیین»، افزود: مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) به دلیل اعتمادی که مردم به آنها دارند، می‌توانند در این زمینه نقش بسیار مؤثری ایفا کنند. لازم است که عزیزان با ترویج خط فکری انقلابی و مکتبی، به پیشرفت زنجان در ابعاد مختلف کمک کنند.

امام جمعه زنجان با اشاره به ضرورت ارتباط و همکاری بین علما، اندیشمندان، نخبگان و اصحاب اندیشه، اظهار امیدواری کرد: با اتحاد و همدلی، زنجان به الگویی برای سایر شهرها در زمینه پیشرفت و توسعه تبدیل شود.

انتهای پیام
captcha