کد خبر: 4297213
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

خدمت‌رسانی تیم درمانی هلال‌ احمر زنجان به زائران اربعین

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر زنجان گفت: تیم‌ بهداشتی و درمانی جمعیت هلال‌ احمر این استان برای ارائه خدمات درمانی در درمانگاه تخصصی سطح ۲ حسین(ع) رمز الوحده در عمود ۷۴۳ به کربلا در کشور عراق اعزام شدند.

اعزام تیم درمانی هلال‌احمر زنجان به کربلا

حکمت‌اله هاشمی، مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان اظهار کرد: ساعت ۹ صبح امروز، هشتم مردادماه، تیم بهداشت و درمان این جمعیت برای ارائه خدمات درمانی در درمانگاه تخصصی سطح ۲ حسین(ع) رمز الوحده هلال‌ احمر استان در عمود ۷۴۳ به کربلا در کشور عراق اعزام شدند.

وی گفت: این تیم متشکل از ۶۰ نفر شامل پزشکان متخصص قلب، داخلی، اطفال، زنان، پزشکان عمومی، پرستاران، پیراپزشکان، تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی، ماماها و نجاتگران است که به‌صورت شبانه‌روزی تا پایان مراسم پیاده‌روی اربعین به زائران خدمات‌رسانی خواهند کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر زنجان بیان کرد: امکانات درمانگاه تخصصی توسط جمعیت هلال‌ احمر استان زنجان تأمین شده و با چهار دستگاه خودرو شامل آمبولانس و کامیونت حامل تجهیزات درمان اضطراری، در کشور عراق مستقر شده است.

وی ادامه داد: پیش از این نیز چهار تیم عملیاتی امداد از استان زنجان به عراق اعزام شده‌اند که تا پایان مراسم اربعین حسینی به زائران خدمت خواهند کرد.

هاشمی تصریح کرد: این سومین سال متوالی است که تیم بهداشت و درمان جمعیت هلال‌ احمر استان زنجان به‌منظور خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی به کشور عراق اعزام می‌شود.

انتهای پیام
captcha