کد خبر: 3833037
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۵

جامعه نیازمند خبرنگاران آزاد و اندیشمند است

گروه اجتماعی ــ مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان نشاط و بالندگی را لازمه کار خبری دانست و گفت: برای مسئولان حائز اهمیت است که از وجود خبرنگاری آزاد، اندیشمند، خوش‌فکر، سالم و ارزشی بهره ببرند.

جامعه نیازمند خبرنگاران آزاد و اندیشمند استبه گزارش ایکنا از زنجان، محسن لطیفی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان در بازدید از این خبرگزاری به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران حرفه‌ای و اهل فن به دنبال آزادی، تعهد، تقید به اصول، مبانی و ارزش‌های انسانی و اسلامی هستند.
وی با تأکید بر اینکه خبرنگاران باید به دنبال بالندگی و نشاط در کار خود باشند، ابراز کرد: خبرنگاران چشمان بینا و گوش‌های شنوای جامعه هستند و برای مسئولان نیز حائز اهمیت است که از وجود خبرنگاری آزاد، اندیشمند، خوش‌فکر، سالم و ارزشی بهره ببرند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان ادامه داد: خبرنگار متعهد امروز به این افتخار می‌کند که قلم زدن او منجر به اثری ماندگار در جامعه شود و باید در راستای اهداف متعالی جامعه و مسیری که خداوند برای هدایت و سعادت بشر ترسیم کرده، حرکت کند.
وی تأکید کرد: خبرنگار جمهوری اسلامی باید با حرکت و اقدام درست، باقیات صالحات از خود بر جای بگذارد و به رفع نیازهای جامعه و برطرف کردن چالش‌های آن کمک کند.
این مسئول با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی مولود انقلاب بوده و مقام معظم رهبری تاکید ویژه‌ای بر این موضوع داشتند و باید در کنار جهاد باشیم تا سیاست‌های خود را پیش ببرند، یادآور شد: خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا هم که در زیرمجموعه جهاددانشگاهی شکل گرفتند، اقدامات خوب و تاثیرگذاری انجام دادند و از خود نام نیک بر جای گذاشتند که با هم‌فکری و همکاری این خبرگزاری‌ها و رسانه ملی وظایف خود را به شایستگی به سرانجام برسانند.
انتهای پیام
captcha