کد خبر: 3925427
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷

تقویت روحیه انقلابی؛‌ نیاز کشور برای مقابله با تحریم‌ها

امام جمعه سلطانیه اظهار کرد: ظهور فضائل و ارزش‌های اخلاقی از جمله تعاون و همکاری و اتحاد ملت در برابر دشمن از برکات دفاع مقدس است که در برهه کنونی جامعه به این روحیه در جنگ اقتصادی نیاز دارد.

تقویت روحیه انقلابی نیاز کشور برای مقابله با تحریم‌هابه گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب، امام جمعه شهرستان سلطانیه، ظهر امروز، 5 مهر ماه در دیدار با بسیجیان و پیشکسوتات دفاع مقدس سلطانیه، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با بیان اینکه دفاع مقدس از افتخارات ملت انقلابی ایران اسلامی و یک گنجینه تمام نشدنی است، افزود: گنجینه دفاع مقدس باید برای جامعه و جوانان امروزی تشریح شود.

وی به تشریح چرایی آغاز جنگ تحمیلی پرداخت و افزود: سرنگونی نظام نوپای انقلاب اسلامی، انتقام از انقلاب اسلامی که بلوک غرب و شرق را شکست داده بود و یک نظام جدید در دنیا به نام جمهوری اسلامی به وجود آورده بود و آگاهی دشمن از ضعف نیروهای مسلح و تجهیزات دفاعی کشور، از عوامل آغاز جنگ تحمیلی بود.اگر اکنون دشمن جرأت حمله پیدا نمی‌کند و یا رزمندگان اسلام، عین‌الاسد را ویران می‌کنند جرأت نمی‌کنند پاسخ دهند، به خاطر این است که از توان دفاعی ایران اسلامی آگاه است و لذا توان دفاعی باید در برابر دشمنان جنایتکار تقویت شود.

وی فرماندهی امام خمینی (ره) و ایجاد انسجام و بسیج مردمی را از علل ناکامی دشمنان در دوران دفاع مقدس دانست و گفت: دشمن با هدف سرنگونی انقلاب اسلامی جنگ را آغاز کرده بود اما به هدف خود نرسید و پیروزی ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس و شکست دشمن برای همگان روشن است.

امام جمعه سلطانیه با اشاره به اینکه صدام وسیله بود و قدرت‌های جهانی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و شوروی پشت سر صدام بودند، خاطر نشان کرد: در دوران دفاع مقدس فرانسه پیشرفته‌ترین هواپیماهای جنگی و آلمان مواد شیمیایی در اختیار صدام قرار می‌دادند.

وی ظهور فضائل و ارزش‌های اخلاقی از جمله تعاون و همکاری و اتحاد ملت در برابر دشمن را از دیگر برکات دفاع مقدس برشمرد و گفت: جامعه به این روحیه در جنگ اقتصادی نیاز دارد و اگر مثل دوران دفاع مقدس ملت و مسئولان متحد باشند دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

حسینی‌نسب ابراز کرد: احتکار، اختلاس و گران‌فروشی و بی‌تدبیری در عدم کنترل بازار همکاری با دشمن در فشار حداکثری بر مردم است، در مورد مسئله مکانیسم ماشه، آمریکا به خاطر خروج از برجام حق استفاده از این اقدام را ندارد. البته آمریکا ۴۰ سال است که مکانیسم ماشه را فعال کرده است.

وی شهیدان را الگوی جوانان و نوجوانان معرفی کرد و با بیان اینکه بر اساس آمار ۹۵ درصد شهدا اهل مسجد بودند، اضافه کرد: جوانان و نوجوانان به نیابت از شهدا باید در مساجد حضور داشته باشند.

انتهای پیام
captcha