کد خبر: 3930972
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴

اجرای پویش نذر فرهنگی مهدوی در زنجان

پویش نذر فرهنگی به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) و روز آغاز ولایت و امامت امام زمان(عج) در زنجان اجرا می‌شود.

اجرای پویش نذر فرهنگی مهدوی در زنجانبه گزارش ایکنا از زنجان، پویش نذر بسته‌های فرهنگی به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) و روز آغاز ولایت و امامت امام زمان (عج) به همت بنیاد مهدویت استان در زنجان اجرا می‌شود.

در این پویش مردم می‌توانند برای تهیه بسته‌های فرهنگی شامل کتاب و اقلام فرهنگی مشارکت کنند و در ارتقای فرهنگ مهدوی و یادآوری موضوع انتظار در جامعه سهیم باشند.

بنیاد مهدویت استان زنجان با هدف ارتقای معرفت مهدوی عموم مردم همزمان با روز ولایت و امامت در روز ۹ربیع الاول، اقدام به توزیع کتاب و بسته‌های فرهنگی با موضوع مهدویت خواهد کرد و برپایی نمایشگاه پوستر نیز از دیگر برنامه‌های آن است.

علاقه‌مندان برای کمک به تهیه اقلام فرهنگی می‌توانند کمک‌های خود را از طریق شماره کارت 6037997599026664 به دست متولیان فرهنگی برسانند و برای کسب اطلاعات بیشتر با آی‌دی @mahdaviatzanjan ارتباط برقرار کنند.

همچنین دومین دوره مقدماتی مهدویت با محوریت کتاب نگین آفرینش در زنجان برگزار و در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه اعطا می‌شود.

انتهای پیام
captcha