کد خبر: 3934540
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷

برگزاری پیش‌نشست «پژوهش و بیان مهارت‌های پژوهشگری» در زنجان

پیش‌نشست «پژوهش و بیان مهارت‌های پژوهشگری» با موضوع نهضت علمی و نقش جوانان در آن از منظر قرآن و حدیث در زنجان برگزار می‌شود.

برگزاری پیش نشست «پژوهش و بیان مهارت‌های پژوهشگری» در زنجانبه گزارش ایکنا از زنجان، مدرسه علمیه الزهرا(س) زنجان به نمایندگی از مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران و با همکاری کمیته تخصصی بانوان کنگره بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پیش‌نشست پژوهشی و بیان مهارت‌های پژوهشگری را برگزار می‌کند.

این نشست با حضور حجت‌الاسلام احسان ابراهیمی، پژوهشگر برتر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با موضوع نهضت علمی و نقش جوانان در آن از منظر قرآن و حدیث با محورهای جوشش‌زدایی ریز موضوعات مرتبط با نهضت علمی جوانان، مهندسی تحقیق و طراحی پژوهش و مهارت منبع‌یابی مرتبط با موضوع تدارک دیده شده است.

پیش‌نشست پژوهشی و بیان مهارت‌های پژوهشگری برای نخستین بار در زنجان و به صورت تعاملی و همراه با پرسش و پاسخ پژوهشی (ویژه پژوهشگران استان زنجان) سه شنبه ۲۷ آبان، ساعت۱۲ تا ۱۴به صورت مجازی و زنده از طریق لینک ورود   Live.Whc.ir/zanjبرگزار می‌شود.

محققان و پژوهشگران استان زنجان می‌توانند پرسش‌های پژوهشی خود در خصوص «نهضت علمی جوانان» را تا روز یکشنبه، ۲۵ آبان ماه، به آیدی (@hiam1395) ارسال کنند تا در روز برگزاری، پاسخ داده شود. همچنین هنگام برگزاری پیش نشست، زمانی هم برای پاسخ به سؤالات در نظر گرفته شده و افراد می‌توانند در آن هنگام، سؤالات خود را به ادمین گروه(@hiam1395) ارسال کنند تا استاد به صورت زنده پاسخ دهند.

انتهای پیام
captcha