کد خبر: 3963921
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۷

زمینه‌سازی تمدن نوین اسلامی؛ هدف حوزه علمیه خواهران زنجان

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه به دنبال ترویج دین و معارف اسلامی در سطح ملی و فراملی است، گفت: این حوزه‌ها برای ایجاد زمینه تحقق تمدن نوین اسلامی با محوریت زن و خانواده تلاش می‌کنند.

زمینه‌سازی تمدن نوین اسلامی؛ هدف حوزه علمیه خواهران زنجانحجت‌الاسلام حسن صادقی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان، 23 فروردین‌ماه در نشست خبری اظهار کرد: در آستانه فرارسیدن ماه رمضان، ماه مهمانی خدا هستیم و همه با ادبیات دینی این ماه آشنا هستند و باید با پالایش روح با آمادگی کامل وارد مهمانی خدا شویم و از فرصت‌های تقویت اخلاق در ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی استفاده کنیم.

وی هویت‌بخشی به زن مسلمان در عرصه‌های مختلف خانوادگی، فردی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را از آثار و برکات فعالیت حوزه‌های علمیه خواند و گفت: به برکت انقلاب اسلامی هویت بانوان در همه حوزه‌ها احیا شده و حوزه‌های علمیه خواهران طبق راهبردهای ترسیم شده توسط مقام معظم رهبری، تبیین، ترویج و تبلیغ دین مبتنی بر فهم از قرآن سنت نبوی و مکتب اهل‌بیت(ع) را در دستور کار قرار داده است.

این کارشناس دینی ادامه داد: حوزه علمیه خواهران به دنبال ترویج دین و تثبیت فرهنگ دینی و معارف اسلامی هم در سطح ملی و هم در سطح فراملی با محوریت زن و خانواده است تا زمینه برای تحقق تمدن‌ نوین اسلامی را فراهم کند و در حال حاضر شاهدیم بانوان در سطوح نظریه‌پردازی در علوم اسلامی پیش رفتند و پا به پای مردان نقش‌آفرینی می‌کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان با اشاره به اینکه تبیین روش‌مند در تعمیق باورهای دینی و فرهنگ اسلامی از دیگر برکات فعالیت حوزه‌های علمیه خواهران است، تصریح کرد: جایگاه حوزه‌های علمیه خواهران با این تفاسیر بر کسی پوشیده نیست و در سال‌های اخیر شاهد رشد و پیشرفت این بخش بودیم اما هنوز با حالت ایده‌آل فاصله داریم و برای دستیابی به آن تلاش می‌کنیم.

وی به پذیرش علاقه‌مندان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: ثبت‌نام از 25 بهمن‌ماه آغاز شده است و تا 30 اردیبهشت‌ماه ادامه دارد و در استان زنجان مدارس علمیه در سطوح یک، دو و سه معادل مدارک کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پذیرای داوطلبان مستعد هستند. در استان زنجان غیر از سطح عمومی در سطح سه رشته‌های تفسیر علوم قرآن، کلام اسلامی و فقه و اصول تدریس می‌شود.

صادقی بیان کرد: به دنبال راه‌اندازی و تدریس رشته مشاوره اسلامی در استان زنجان هستیم که اگر این امر تحقق یابد تحول بزرگی در برنامه‌های حوزه ایجاد می‌کند و آثار مثبت خود را در جامعه نشان می‌دهد. همچنین برنامه دیگر ما در سطح چهار، راه‌اندازی رشته فقه خانواده است که در حال پیگیری و اخذ مجوز این مبحث نیز هستیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هشت مدرسه علمیه در استان فعال بوده و به دلیل شیوع کرونا فعالیت خود را به شکل برخط در فضای مجازی دنبال می‌کنند، یادآور شد: دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه با توجه به مهارت و توانمندی که کسب می‌کنند به تدریس در آموزش و پرورش، حوزه‌ها، تبلیغ دین در هیت‌های مذهبی و تشکل‌های دینی یا کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مشغول می‌شوند و یکی از اقدامات مهم این بانوان همکاری با دادگستری و حضور در کمپ ترک اعتیاد بانوان بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان در مورد تولید محتوا در فضای مجازی تصریح کرد: از سال گذشته با شیوع کرونا فعالیت در فضای مجازی با ایجاد کانال‌ها و گروه‌ها توسعه یافت و حتی مبلغان به ایجاد گروه‌هایی برای مشاوره خانواده، فعالیت‌های تربیتی و پاسخ به مسائل شرعی پرداختند و بعضی کانال‌های استان زنجان مرجع استفاده سایر استان‌ها قرار گرفت و مخاطبان از خارج کشور را نیز به خود جذب کرد.

انتهای پیام
captcha