کد خبر: 4002017
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹

شریعت؛ منشور اداره زندگی بشر

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: موضوعی که برای استمرار، استقرار و حاکمیت جبهه حق و الهی نیاز است، اول بحث رهبری الهی و دوم بحث شریعت، منشور اداره زندگی است.

شریعت؛ منشور اداره زندگی بشربه گزارش ایکنا از زنجان، به نقل از روابط‌عمومی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، حجت‌الاسلام حسین طیبی‌فر، جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نشست بصیرتی با اساتید دانشگاه‌های زنجان با اشاره به شریعت و شرایط خاص آن اظهار کرد: در هر زمان و با توجه به نیاز جامعه گاهی نوع اداره زندگی انسان‌ها متفاوت می‌شود که به آن نیز شریعه گفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دین یک دانش است، افزود: انسان از زمان ورود به مدرسه و تا دریافت بالاترین رتبه علمی در این دوره در حال آموختن یک موضوع است که آن هم دانش است و شریعت منشور زندگی اداره انسان‌ها بوده و پیامبر اکرم(ص) کامل‌ترین منشور زندگی را برای انسان‌ها آورده است.

این مسئول ادامه داد: دومین موضوعی که برای استمرار، استقرار و حاکمیت جبهه حق و الهی نیاز است اول بحث رهبری الهی و دوم بحث شریعت منشور اداره زندگی است. منشور اداره زندگی در شریعت نبوی استمراری و در نبوت خاتمیت است. پروردگار متعال برای اداره کردن جامعه و انسان، مهندسی الهی کرده و برای هدایت انسان فردی از جنس خودش، کسی که بهتر و بیشتر می‌داند و اهل گمراهی نیست، انتخاب کرد و به تعبیری پروردگار متعال نرم‌افزاری که برای هدایت انسان معرفی کرده، عصمت است.

طیبی‌فر با اشاره به سلسله حضور معصومان(ع) در جامعه، تصریح کرد: از ورود اولین معصوم حضرت آدم تا آخرین معصوم همه برای اداره منشور زندگی و هدایت انسان‌ها به اذن خداوند متعال ظهور کرده و به تبیین دین پرداخته‌اند. در رابطه با رجعت نیز باید توجه داشت که زنده شدن گروهی از مردگان و بازگشت آنان به دنیا در دوران ظهور حضرت مهدی(عج) است و رجعت از اعتقادات شیعه بوده که عالمان شیعه رجعت را همزمان با ظهور امام مهدی(عج) می‌دانند.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به معیار توصیفی و مصداقی، یادآور شد: این دو موضوع از معیار‌های معصومان برای هدایت انسان است. حضرت مهدی(عج) پس از غیبت خود چهار نفر از نواب خاص خود را به عنوان وکیل قرار داد و فرمودند: «حجت است بر شما که پس از من از آن‌ها اطاعت کنید» باید توجه کنید منشور اداره زندگی در زمان غیبت با ولی‌فقیه است.

این مسئول با بیان اینکه موضوع سوم در دین و شریعت مخاطب است، تأکید کرد: مخاطب دین و شریعت انسان است و با اراده خود رهبر انتخاب می‌کند و شریعت را به عنوان منشور زندگی می‌پذیرند. انسان برای حرکت و گمراه نشدن نیاز به اطاعت و استقامت دارد و زمانی که انسان دین و ولی‌فقیه را می‌پذیرد موظف به رعایت الزامات و اطاعت و همچنین استقامت و ولایت‌پذیری است.

وی با بیان اینکه گاهی افراد پس از ورود به اسلام الزامات را نمی‌پذیرند، اظهار کرد: کسانی که وارد دین اسلام می‌شوند باید الزامات و باید‌ها و نباید‌های آن را قبول کنند و تحت اطاعت منشور زندگی باشند. موضوع مهم تبیین که رهبر انقلاب (مدظله العالی) مطرح و تأکید کردند به علت وجود تبلیغات مسموم و جنگ فرهنگی بوده که توسط برخی افراد ناآگاه اتفاق افتاده است.

طیبی‌فر با اشاره به اینکه اکنون سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن موجب یأس و ناامیدی برخی افراد در جامعه شده است، خاطرنشان کرد: امیدآفرینی در جامعه می‌تواند توطئه‌های دشمن را از بین برده و جامعه را از یأس و ناامیدی نجات دهد.

انتهای پیام
captcha