کد خبر: 4009480
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲

نفوذ فرهنگی به منزله تسلط بر اصالت یک ملت است

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان گفت: در نفوذ و تهاجم فرهنگی، کشورهای بیگانه راه و روش زندگی و دیدگاه‌های خود را تحمیل کرده و هویت اصلی ملت‌ها را از بین می‌برند.

حسن بیگدلی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجانبه گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام حسن بیگدلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، 9 آبان‌ماه در نشست تبیین نفوذ فرهنگی در جمع مسئولان سپاه انصارالمهدی(عج) استان اظهار کرد: از دیدگاه مقام معظم رهبری نفوذ فرهنگی به معنی تسلط گام به گام و نرم فرهنگی بر اصالت یک ملت است و در تهاجم فرهنگی کشورهای بیگانه برای ترویج فرهنگ و سیاست خود راه و روش زندگی و دیدگاه‌های خود را آرام آرام بر ملت‌ها تحمیل کرده و هویت اصلی ملت‌ها را از بین می‌برند.

وی ادامه داد: به تعبیر مقام معظم رهبری جنگ نرم یعنی جنگ به وسیله ابزارهای فرهنگی مانند نفوذ، دروغ، شایعه‌پراکنی و تبلیغات نامناسب که نمونه‌ای از  ابزارهای فرهنگی است این مسئله زمانی اتفاق می‌افتد که حریمی وجود نداشته باشد، در حالی که هر کشور حریمی برای خود دارد و بیگانگان در آن  حق و حقوقی ندارند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با بیان اینکه در بحث فرهنگی، هر کشور فرهنگ خاص خود را دارد، بیان کرد: برای فرهنگ هر کشور مواردی نظیر نوع پوشش، عقاید و سبک زندگی به عنوان حریم مشخص شده که این موارد نشان‌دهنده فرهنگ کشور است و هیچ کشور بیگانه‌ای نمی‌تواند در آن  دخالت کند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) از همان اولین سال‌های پایان دفاع مقدس، دست دشمنان را خوانده و خبر از تهاجم و شبیخون فرهنگی آنان دادند، اضافه کرد: طبق فرموده ایشان دشمن از راه اشاعه فرهنگ غلط سعی می‌کند جوان‌های ما را از ما بگیرد. کاری که دشمن از لحاظ فرهنگی می‌کند، نه یک تهاجم فرهنگی بلکه باید گفت یک شبیخون فرهنگی و یک قتل عام و غارت فرهنگی است.

این مسئول با بیان اینکه زمانی که از مقاومت صحبت می‌شود ذهن‌ها به سمت مقاومت نظامی می‌رود، تصریح کرد: بالاتر از مقاومت امنیتی و نظامی، مقاومت فرهنگی است که باید حصار فرهنگی در کشور ایجاد شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه زنجان با بیان اینکه اگر مسئله فرهنگی در  جامعه از بین برود امنیت کشور نیز از بین می‌رود، افزود: دشمن برای نفوذ برنامه‌ریزی و روش‌های مختلفی در زمینه فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی برنامه‌ریزی کرده است. طبق توصیه مقام معظم رهبری نفوذ فرهنگی از همه انواع نفوذها خطرناک‌تر است به گونه‌ای که این مهم در اولویت قرار دارد.

بیگدلی با بیان اینکه اگر نهادی ناکارآمد شد آنجا محل نفوذ است، خاطرنشان کرد: اگر نهادها ناکارآمد و ضعیف عمل کنند نفوذ اتفاق می‌افتد و همچنین خانواده یک نهاد کوچک است که اگر ضعیف باشد نفوذ در آن اتفاق می‌افتد و خانواده از لحاظ تربیتی و اعتماد دچار مشکل و ضعف خواهد شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه زنجان با اشاره به راهکارها و سیاست‌ها برای مقابله با نفوذ فرهنگی، تأکید کرد: ترویج و تقویت هویت باورهای فرهنگی، اشراف اطلاعاتی، کنترل و هدایت سلبی اجتماعی رسانه‌های صوتی و تصویری، نهادینه‌سازی گفتمان فرهنگی و اسلامی، توسعه ظرفیت‌های علمی و پژوهشی و تبیین عملکردهای پژوهشی ـ تحقیقی از جمله راهکارهای مقابله با نفوذ فرهنگی است.

انتهای پیام
captcha