کد خبر: 3952310
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲

جشنواره داستان‌نویسی رضوی؛ راهکاری برای تقویت فرهنگ رضوی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: در شرایطی که بدخواهان نظام تخریب اندیشه شیعه را نشانه گرفتند، برگزاری جشنواره داستان‌نویسی رضوی فرصتی را برای تقویت امنیت اندیشه شیعه و فرهنگ رضوی فراهم کرد.

جشنواره داستان‌نویسی رضوی؛ راهکاری برای تقویت امنیت اندیشه شیعهبه گزارش ایکنا از زنجان، خدابخش مرادی‌نافچی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان، شب گذشته، 17 بهمن‌ماه در آیین اختتامیه سومین جشنواره داستان‌نویسی رضوی به زبان ترکی که به شکل ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره فرصت علمی و ادبی جدیدی فراهم کرد تا ارادتمندان به ساحت مقدس اهل‌بیت(ع) شور حسینی را به شعور رضوی پیوند دهند.

وی ابراز کرد: مردمی که سالیان سال در ایام شهادت اباعبدالله‌الحسین (ع) حضور می‌یابند و ارادت خود را به اهل‌بیت نشان می‌دهند، امروز از طریق قلم و داستان با ظرافت ادبی و ذوق هنری، زمینه‌ای را فراهم کردند تا خوانندگان فرهنگ، سیره و اندیشه رضوی را بهتر بشناسند؛ چراکه زبان هنر اثرگذاری و عمق بیشتری دارد.

این مسئول با اشاره به اینکه قلم و کلام هنرمند از ماندگاری بیشتری برخوردار است، ادامه داد: بهره‌گیری از ابزار هنر چند ویژگی اساسی دارد که برای مثال می‌توان به هویت ملی، بومی و سرزمینی در کنار پیوند با باورهای اعتقادی و ادراکی به علی‌بن موسی‌الرضا(ع) عمق و غنا بخشید و علاوه بر آن، این کار در تقویت امنیت فرهنگی که بدخواهان نظام اندیشه شیعه را هدف گرفتند نیز اثرگذار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان تصریح کرد: برگزاری جشنواره در گروه سنی مختلف این ارزش را دارد که خلاقیت و بداعت را در نوجوانان و جوانان تقویت می‌کند تا آن‌ها اندیشه‌های خود را روی کاغذ بیاورند و افتخار ملی برای ما در حوزه فرهنگ رضوی باشند.

محمدربیع احمدخانی، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان نیز در ادامه این آیین با اشاره به اینکه آثار جشنواره داستان‌نویسی از سوی ۶۸ نویسنده ارسال شده است، ابراز کرد: آثار ارسالی از استان‌های زنجان، اردبیل، البرز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قم، تهران، مرکزی و همدان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

وی یادآور شد: این جشنواره در سه بخش داستان بلند و رمان، داستان کوتاه و داستانک (داستان بسیار کوتاه) در دو بخش اصلی و ویژه برگزار ‌شد. از موضوعات بخش اصلی جشنواره سبک زندگی و سیره امام رضا (ع)، تعالیم و آموزه‌های رضوی با رویکرد کار، تولید، تلاش و خدمت‌رسانی و آثار هجرت امام رضا (ع) به ایران است.

احمدخانی با اشاره به اینکه بیشترین آثار ارسالی از استان‌های اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی، تهران و قم است، ادامه داد: بیشترین تعداد آثار نیز در بخش داستان کوتاه است.

انتهای پیام
captcha