لزوم بهره‌مندی از فضای مجازی برای تقویت فرهنگ نماز در زنجان
کد خبر: 3956079
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴

لزوم بهره‌مندی از فضای مجازی برای تقویت فرهنگ نماز در زنجان

استاندار زنجان به استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تقویت باروهای معنوی تأکید کرد و گفت: شبکه شاد این ظرفیت را برای ترویج فرهنگ نماز در بین نوجوانان فراهم کرده است.

لزوم استفاده از فضای مجازی برای تقویت فرهنگ نماز در زنجانبه گزارش ایکنا از زنجان، فتح‌الله حقیقی، استاندار زنجان، امروز 6 اسفندماه در جلسه شورای اقامه نماز استان، اظهار کرد: شیوع کرونا نباید خلاء‌های معنوی در خانواده‌ها ایجاد کند بلکه باید با استفاده از ظرفیت فضای مجازی فرهنگ سازی لازم در حوزه‌های دینی و معنوی دنبال شود.

وی به استفاده از ظرفیت شبکه شاد برای اشاعه و ترویج فرهنگ نماز برای نسل جوان و نوجوان تأکید کرد و گفت: تقویت باورهای معنوی در خانواده‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد. باید برای سال آینده برنامه عملیاتی ترویج فرهنگ نماز تدوین شود و انعقاد تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی و ارائه تکلیف به سازمان‌های اداری برای اجرای برنامه‌های نماز مد نظر باشد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه شرایط کرونایی در همه برنامه‌ریزی‌ها باید لحاظ شود، تصریح کرد: زنجان به دلیل مشارکت مردم، اقدام خوب مدیران و ائمه‌ جمعه در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا موفق عمل کرده است اما باید بدانیم ویروس جهش یافته همه دنیا را در برمی‌گیرد اما هر کجا نظم‌پذیر بوده و رعایت کردند، میزان انتشار کمتر بوده است.

حجت‌الاسلام علی یوسفی، رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان نیز در ادامه این جلسه یادآور شد: جشنواره فرهنگی، هنری و پژوهشی نماز سال ۱۴۰۰ به صورت ملی در زنجان با مسئولیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود و لازم است همه دستگاه‌های فرهنگی در این زمینه همکاری داشته باشند.

وی با بیان اینکه برنامه‌های نماز امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت رسانه‌ای و فضای مجازی برگزار شد، افزود: ۱۵۰ قسمت برنامه رادیویی و تلویزیونی در سال جاری تولید شد و هفته آینده نیز جشنواره به رنگ قنوت به پایان می‌رسد که در آخرین قسمت این جشنواره، اجلاسیه نماز برگزار می‌شود.

این مسئول تدوین کتاب‌های صوتی ویژه کودکان، نوجوانان و دانش‌آموزان را از اقدامات مهم در راستای تولید محتوا خواند و گفت: با پای کار آمدن مرکز تخصصی نماز قم، فعالیت‌های نماز در استان‌ها افزایش چشمگیری داشته است. ضروری است برنامه مشخصی از سوی شهرداری و شوراهای شهر برای حمایت از ترویج فرهنگ نماز در جامعه ارائه شده و ردیف بودجه‌ای به این امر اختصاص یابد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان با بیان اینکه در برخی از شهرستان‌های استان وضعیت بخش نماز صفر است، ادامه داد: در این شهرستان‌ها برنامه جدی برای نماز و ترویج فرهنگ نمازخوانی برگزار نمی‌شود. به دلیل انتشار بیماری کرونا و تغییر وضعیت رنگ شهرها، برنامه خاصی از سوی ستاد کرونا برای برگزاری نماز جماعت در ادارات ارائه نشده است که این امر موجب سردرگمی ادارات در برگزاری نماز جماعت شده است.

وی با تأکید بر اینکه برنامه نمازهای جماعت باید با وضعیت شیوع و دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا هماهنگ باشد، ادامه داد: برخی از ادارات حتی در شرایط قرمز هم نماز جماعت را برگزار کردند و برخی از ادارات حتی در شرایط زرد هم در نمازخانه‌ها را قفل کردند.

یوسفی با اشاره به اینکه در زمینه حل مشکلات نمازخانه‌های بین راهی اتفاقات خوبی افتاده است، افزود: اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم و برخی از سرویس‌های بهداشتی نیاز به تعمیر و بازسازی دارند اما مجتمع‌های جدیدالاحداث وضعیت بهتری دارند.

وی به موضوع حق‌القدم روحانیون برای اقامه نماز در مدارس اشاره کرد و گفت: ارائه حق ایاب و ذهاب ائمه جماعات مدارس مشکلاتی دارد و برای رفع این مشکل باید بودجه مناسبی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام
captcha