بابالله فتحی، فرماندار ایجرود در گفتوگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حوزه آموزش علاوه بر اینکه یک مجموعه علمی بهشمار میرود، مرجعی است که میتواند با شناسایی نیازهای جامعه، پیونددهنده ارکان مختلف از نیروی انسانی تا بازار کار باشد و در جامعه برای استراتژیهای مهم کشور جریانسازی کند.
این مسئول عملگرایی را یکی از ویژگیهای مهم جهاددانشگاهی خواند و گفت: این نهاد عبور از موانع را با کارهای جهادی نشان داد و با تأسیس مراکز رشد مسیر جوانان را برای تبدیل ایده به محصول هموار و روحیه نشاط و امید را در آنها تزریق کرد.
وی با اشاره به اینکه فاصله آموزشهای دانشگاهی با مسائل کاربردی بازار کار زیاد شده است و فارغالتحصیلان دانشگاهی نمیتوانند اندوختهها را در محیط کار بهکار گیرند، بیان کرد: بر این اساس فارغالتحصیلان باید دورههای دیگری را طی کنند تا با رستههای شغلی ارتباط پیدا کرده و جهاددانشگاهی توانسته این خلاء را پر کند.
فرماندار شهرستان ایجرود، برگزاری آزمونهای تخصصی را از دیگر فعالیتهای مؤثر جهاددانشگاهی دانست و گفت: همواره این شائبه وجود داشت که اگر دستگاهی که نیرو جذب میکند، آزمون را هم برگزار کند، ممکن است تخلفاتی رخ دهد؛ بنابراین واگذاری مسئولیت برگزار آزمون به نهادی مثل جهاددانشگاهی این چالشها را برطرف کرده است.
وی با بیان اینکه استان زنجان در اشتغال بخش خدمات از میانگین کشوری پایینتر است و باید این بخش تقویت شود، ادامه داد: رشتههای خدماتی از جمله موارد مهمی است که جهاددانشگاهی باید بیشتر به آموزش و تربیت نیروی ماهر توجه کند.
انتهای پیام