به گزارش ایکنا به نقل از
una-oic، سازمان آیسسکو با مشارکت کمیته ملی تربیت، علوم و فرهنگ تونس و با همکاری مرکز آموزش ملی علوم کشاورزی این کشور، کارگاه آموزشی 2 روزه درباره ویژگیهای صنعت حلال را برای استفاده جوانان، بانوان و کارآفرینان در زمینه صنایع غذایی، کشاورزی و صنعت حلال برگزار کرد.
در مراسم افتتاحیه این کارگاه که دیروز دوشنبه، اول آذرماه برگزار شد، دکتر اسماعیلا دیالو، کارشناس بخش علوم و تکنولوژی آیسسکو در سخنانی به پتانسیل بالای اقتصادی صنعت حلال و توانایی آن بر پاسخگویی به نیازهای مصرفکنندگان مسلمان و غیرمسلمان سراسر جهان پرداخت.
وی بر نقش این صنعت در ارتقای کار آفرینی زنان و جوانان در جهان اسلام تأکید کرد و به تلاشهای سازمان آیسسکو در تقویت توانمندی جوانان و آمادهسازی زنان در حوزه اقتصاد و تجارت در کشورهای عضو از طریق راهاندازی و اجرای فعالیتها و کارگاههای آموزشی اشاره کرد.
در این کارگاه آموزشی، نمایندگانی از وزارت کشاورزی، منابع آبی و ماهیگیری کشور تونس، کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی، کشاورزی و صنعت حلال و تعدادی از اساتید دانشگاه درباره برجستهترین راهکارها و سازوکارهای توسعه صنعت حلال و اهمیت آن در دستیابی به توسعه پایدار در کشورهای جهان اسلام به بحث و تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام